pirmadienis, spalio 19

tiesiog :)))


Gavau šiandien nuo Levitos velnių, kad neberašau į blogą. Tai rašau! ;D (dabar gavau žinutę: [18:15:13] aušra: eee parasyk i blogaaa :DD bo jau visai... neberasai... o jausk kad gerbeju turi :DDD)

Ketvirtadienis buvo paskutinė diena mokykloj. Popietės renginiai: suvalkietiškas svečiavimasis, žuvų piršteliai su daug majonezo :(, kakava su cukrum :(, netarybinių kilimėlių mašinai paieškos, arbata su begemotu ir namų darbai, kurių reikėjo tik pirmadieniui. Buvo labai smagu, nes visada smagu žinoti, kad staiga tau išpuola šventė ir nereikia eiti į pamokas.

Ta šventė tai buvo penktadienis. Oi, t.y. kelionė į sostinę. Šventę šiek tiek sugadino: kėlimasis 5:55 val., dūchės mergos, vėjalis, skatinantis meningitą. Bet šiaip tai viskas labai gražu :) Ir pasirodo, tos karamelinės bandelės skanios! Nesitikėjau, sori :D Siemense buvo daug išprotėjusių vaikų, kurie parodo žemą kultūrinį išprusimą. Buvo truputėlį graudu dėl to, bet kai gitaristų kvartetas užgrojo Unforgiven, tai kur jau čia ir beliūdėsi! Dar koncerte buvo gauruotas Makejevas, saksofonistai žiauriai faini ir Monika Lingytė (?), kuri dainavo dainas keistais žodžiais. Nepaisant to, laikas nepastebimai greitai prabėgo. Po koncerto išėjome į darganą ir šaltį. Susirinkę daiktus iš autobusiuko, atsiskyrėme nuo visų (prieš tai aš pasakiau: „Tegul eina pėsti“ ir net nesusimąsčiau, kaip baisiai tai nuskambėjo ;x). Nuėjom ne į tą pusę, dėl ko kaltino mane, nors abu buvom vienodai kalti, o kalčiausia tai Urtė ;DDD Nesvarbu. Po klajonių pagaliau atsiradome centre ir pagaliau susitikom su draugite Laima ;))) Kadangi buvo šalta, tai nuskubėjom į Baltus dramblius ir sėdėjom ten mažiausiai dvi valandas. Dar Laimai atvežėm daug dovanų, apie kurias galima paskaityti jos bloge, tai dabar jau nedovanosim jai nieko kokius metus ar daugiau.

Grįžusi namo jau radau Renatą, kurios po dainų šventės nė sykio nebuvau mačius.

Šeštadienį vėl reikėjo keltis visai anksti (7:30) ir ruoštis važiuoti į Kriūkus. Ten vėlgi važiavo virka, Šakiuose pasiėmėm Mildutę ir smagiai leidome laiką kaime :D Tiksliau, dirbom. Daug grėbojom, šlavojom, vakare tuodu įdarbinau skusti bulvių (labai negražu, bet vergai yra vergai), nes kitą dieną ruošėmės kepti kugelį. Mama ruošėsi. Dar atvažiavo Dainora, pabuvo truputį, papasakojo nūdienos aktualijas Kriūkuose. Kaip tikri senoliai, miegoti nuėjom apie pusę pirmos :)))

Sekmadienį, deja, teko išsiskirti. Bet nenusimename dėl to, nes mūsų laukia dar daug šaunių susitikimų! :)))

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

"Ten vėlgi važiavo virka" - čia kaip tas persekiojantis balsas

MMV rašė...

o ne, ir vel Virgis. :D

Paulytė rašė...

:::D geras balsas. apie mane, man atrodo, irgi taip atsiliepė jis..