šeštadienis, sausio 30

Vakar buvo labai smagu, nes atėję draugai pabuvo labai labai ilgai :) Mėgstu. Nesvarbu, kad vakare netikėtai pakilo temperatūra (38,1; po pusvalandžio 38,2). Vis tiek draugai buvo ir viskas buvo labai gerai. Dar kartą pasidžiaugsiu, kad Virgis buvo su juodu megztuku :D O Aušra su labai gražia suknele. Safranu, netgi pasakyčiau. Buvom labai inteligentai, nes kalbėjomės apie Garšvą, interpretacijas ir dar apie literatūrą, paneigiančią senąsias vertybes, ar kažkaip panašiai skambėjo klausimas.
Užtat šįryt, kaip visada maždaug apie penktą valandą, pabudau nuo noro nusipjauti arba tiesiog nusirauti galvą. Kaip ir visada raičiausi raičiausi, o paskui jau nusprendžiau atsikelti. Nes kai stoviu, mažiau skauda. Ir ką. Ir nieko. Nuėjau į apačios tualetą ir paskui kambaryje mane labai išgąsdino mamytė, kuri stovėjo tamsoje. Ji grėsmingai paklausė, ar einu gerti vaistų, bet kaip tik jų aš šįkart ir neketinau gerti. Visgi ačiū jai, kad davė. Ne tų stipriųjų, bet kitų. Padėjo ir dar pamiegojau iki dešimtos. Tačiau. Kur buvęs, kur nebuvęs, apie pietus vėl atslinko baisusis skausmas. Gulėjau visa apsikriokus, nors ir stengiausi to nedaryti, net negalėjau žiūrėti Hario Poterio, kurio taip ir nepabaigiau :((( Išgėriau nestipriųjų vaistų. Nieko. Tada jau davė stipriųjų ir jei numirsiu, tai žinokit nuo kepenų sunykimo, nes jaučiu, kaip kasdien jos mažėja ir mažėja. Nu bent jau praėjo. Dabar vėl gyvenu gerai, tik nieko negirdžiu su kairiąja ausim, bet kad tik tokios problemos būtų, tai šokčiau laimės šokį. Bet negaliu net šokti, nes tada apsisuka galva ir galiu nugriūti arba įsirėžti į sieną, arba numinti katę, kaip kad vakar Aušra ir padarė :D

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Hi, as you can see this is my first post here.
In first steps it's very good if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks in advance and good luck! :)