pirmadienis, rugsėjo 17

Savaitgalis

Užsidedu varnelę
Aš ir anksčiau galvodavau, kad gyvenimas yra gražus. Bet va po šio savaitgalio tai išvis galiu labai tai tvirtinti ;D
Savaitgalis prasidėjo susitikimu su Gedučiu, su kuriuo nuėjom pavalgyti sushi ir gėrėm arbatos, kurios iš tikrųjų aš nemėgstu, bet šita buvo kažkokia skani.. Imbierinė su citrina ir medum :D
Vakare atvarė du draugeliai! Kristiną jau buvau mačiusi ir su ja pabuvusi Karklėj ir po jos, o štai Algirdą mačiau pirmą kartą! Galiu pasidžiaugti, kad žmogus pasirodė visai kitoks nei internete :) Gerąja prasme! Abu jie viberiai, čia tarp kitko :D Tai žooodžiu, pažiūrėjom visi trys pirmą naujo Glee sezono seriją ir patraukėm į Kauno naktis, kuri iš tikrųjų buvo tik viena. Visa laimė, kad pasitaikė šiltas oras, tai bent vaikščiojant nereikėjo stipti. Nes kultūros, kaip jau buvo skelbta, buvo iš tikro ne kažin ką. Arba mes neradom :D Bet su gera kompanija juk visur gerai! Tiesa, pamatėm ir dar vieną viberį grojant, ir dar porą jų sutikom (gal Krist su Algirdu sutiko ir daugiau, bet aš pusę pirmos pasišalinau).
Nes kitą dieną pas mane atvažiavo Vincas! :)) Visą dieną praleidom kartu, kaip visada daug vaikščiojom, valgėm sushi, kuris buvo laaabai skanus (numeris trylika inlove), valgėm bandelių, Vincas susipažino su Giedrute, ir šiaip buvo labai gerai :) Taip nu.. Taip gerai, kaip tik gali būti :))

O štai šiandien sužinojau, kad galėsiu dalyvauti vibe meet'e! Labiausiai fainiausia, kad vėl susitiksiu su Kristina ir Algirdu :D Bet bet bet. Prieš tai važiuosiu pas Vincuką į svečius!! O kitą dieną kartu atvyksim į Kauną pasimeetinti su kitais viberiais :)
Ir dar su Kristina lapkričio 11 d. eisim į išsvajotąjį Kaniavos koncertą!!

Komentarų nėra: