penktadienis, rugpjūčio 14

AM


Kadangi naktį miegojau blogai, tai apsidžiaugiau, kad Kristina atvažiuoja ne 9:30, o 11 val. Ir vis tiek galva nespėjo išdžiūti, kai jau turėjom važiuoti jos pasiimti :D Maximoj nusipirkom dar tris bilietus į AM koncertą ir dėžę Optima linija ledų.

Grįžom pas mane, Kristina ištraukė obuolių pyrago, kurį pati kepė. 8-) Laabai skanus pyragas, ypač dėl to, kad mes jį valgėm pašildytą ir su tais ledais. Kaip restorane :D Žiauriai skanu. Dar vėliau mama padarė tokį skanumyną iš grietinėlės, su braškėm ir sausainiais, tai buvo jėga. Apsiėdėm :D

Gaila, kad buvo šlykštus oras ir negalėjom važiuoti į Palangą.

Dienos kulminacija, be abejo, buvo AM koncertas.. Galvoju, graži tradicija būtų kiekvienais metais nuvykti į jo koncertą ;D Tai va. Šiemet buvo daaar kiečiau, nei pernai. Nors galbūt taip atrodytų kiekvienais metais :) Koncertas truko apie tris valandas. Pradžioj pagrojo Naktinė pufaika, labai faina grupė :DD Buvau girdėjus, kad tokie yra. Tai mes su Kristina įsimylėjom gitaristą :D Jo gražūs plaukai, akys irgi laabai gražios spalvos, gražiai šypso, jo balsas gražesnis nei vokalisto, ir, aišku, gerai groja (grojant jam ant rankų atsirasdavo gyslos 8-)) ;D Apskritai ta grupė gerai groja :D Tai jie kokias 20 min. pagrojo gal. Ir paskui į sceną įžengė AM.. Omaigaž. Neįsivaizduoju, kaip kai kurie galėjo visą koncertą prasėdėti ;D Nuodėmė! Nuo pat pirmųjų dainų viskas buvo super duper. Lukošius buvo su savo fainąja skiautere iš teniso kamuoliukų :D Ir šįkart man laabai patiko Belickas. Nu jis man visad visai patiko ;D O dabar tai buvo su tooookiais gražiais batais :D Tiksliau, su kerzais ;]]] O kerzai su raudonais raišteliais. Dar man patiko tai, kad jis man pamerkė akį ;D Tai va, jis jėga. Apskritai tai labai sunku kažką parašyti apie tokį koncertą :) Emocijos neišreiškiamos žodžiais. Beje, faina, kad žmonių buvo daugiau negu pernai, kai buvo nemokamas koncertas :D Pilna estrada klausytojų, gražu :)

Siunčiuosi AM/Foje diskografiją :D

Komentarų nėra: