pirmadienis, rugpjūčio 30

Ojoj

Pirma diena bendrabuty, į kurį visai nenorėjau. Ką padarysi, gal čia bus gerai.

Iš vakaro buvo baisiai sunku susikrauti tašes, nes tą patį vakarą aš jas turėjau išsikrauti, kadangi grįžau iš Vokietijos. O ten buvo labai jėėėėga. Ir paskui jau dariausi pikta, pavargusi ir fui. Nuėjau miegot, kadangi 7.30 išjudėjom iš namų. Buvo labai liūdna, o ypač liūdna pamatyti Arną, pas kurį neišvengiamai turėjau užsukti daiktų. Ir gerai, kad greit pasišalinau iš jo namų, nes labai vos neapsiverkiau. O mašinoj biskį galėjau apsimest, kad saulė akis dirgina. Tai tiek tos kelionės.

Atvažiavusi laukiau eilėje ilgai, per tą laiką paskambino Staselė. Kai jau užėjom pas vedėją, tai ji pasirodė tokia piktoka ir norėjo mane apgyvendinti būtinai su trečiakursėm, ko aš ne itin troškau. Gerai, kad per kažkokį stebuklą atsirado viena pirmakursė burnos higienistė, su kuria ir gyvenu.

Ji faina. Jos vardas Vita. Šiandien triūsėm savo kambariuky, kuris atrodo jau normaliai. O kai tik įžengiau, tai buvo ohoho. Labiausiai į akis krinta duobėtos grindys, kurias uždengėm naujais ir beerkiais kilimais. Dar pasikabinom užuolaidas, o vieną išsiskalbėm ir priputavom visą prausyklą :D Nufotkinau ir tetis jau paplatino tas nuotraukas, o aš jų nė turėt neturiu.

Laukiu rytojaus, nes susitiksiu su Mildute ir Virgiu. Ir porytojaus, nes susitiksiu su Juste (tikiuosi). Ir šiaip. Pagaliau bus veiklos (duplius tikiuosi).

Komentarų nėra: