pirmadienis, sausio 23

Nūdiena

Praktika vyksta, nieks nepyksta. Sekasi gerai, gerai, kad pripratau anksti keltis, nes..
..tai yra naujas mūsų tvarkaraštis. Nežinau, kodėl viskas turi būt sunku (nu ok, žinau. Medicina + kolegija daro savo), bet reikia iškart sugalvot, kaip išvengti pavasarinės depresijos. Prisimenu, kaip buvo pernai. Nors už lango ir buvo šilta, nebuvau viena, bet visiškai nenorėjau nieko veikti, nebuvo motyvacijos mokytis, o viską per prievartą darydavau ir tikrai NIEKO nenorėdavau. Va taip, tikrai nemalonus jausmas, patikėkit manimi.
O šiaip tai pasiilgau jau savo barakinių ir Vitos :) Jau įsivaizduoju, kad kai grįšim ir visi susitiksim, tai vėl sėdėsim pernakt, kol išsišnekėsim viską ir išsikvatosim :)

Na, o jei apie šios dienos naujienas, tai jos yra dvi didžiosios ir nė vienos nėra geros :( Pirma naujiena tokia, kad mūsų skyriuj ligoninėj siaučia Roto virusas. Dezinfekuojam viską, kas įmanoma: pradedant rankomis, baigiant neįgaliųjų vežimėlių rankų atramomis. Ir stalus, savo žaislus.. Nu žodžiu, viską. Labai tikiuosi, kad mano imunitetas puikus. O kita naujiena yra tokia, kad šiandien baisiai išsiplikinau gomurį. Nebuvo dar taip nė karto, ir tikiuosi, kad nepasikartos. Gurkštelėjau sultinio ir, deja, nežinojau, kad jis BAISAUS karščio. Tada nesumojau pamatuoti, kiek laipsnių ten yra.. 100 gal jau nebuvo, bet.. Žodžiu, viskas yra baisu. Aišku aš tą gurkšnį nurijau, tai išsiplikiau ne tik burnos ertmę, bet ir dalį stemplės. Tada jau negalėjau normaliai valgyt, bet dabar irgi negaliu, nes viršutinis gomurys apėjo pūslėm, nelabai galiu užsičiaupt ir atrodau kaip žuvis. Įtariu, kad taip greitai šitas dalykucis neužgis, todėl kol kas galiu valgyti tik skystą ir šaltą maistą, nes nuo kito net negera (skonio nejaučiu). Visada gerdama vos karštesnę arbatą primenu sau mintyse, kad burnos epitelis yra baisiausiai jautrus ir plonas! Tai dabar turbūt man atsitiko pirmo laipsnio nudegimas (jeigu ne antro), nafik.

2 komentarai:

Milda beržka rašė...

Duplius fui. Kažin per kiek laiko užgis? :(

Paulytė rašė...

Na, dabar jau visai susinormalizavo (taip maždaug per 3 dienas), nors dar šiek tiek jautrus, jei valgau kokį kivi, pavyzdžiui.