penktadienis, kovo 16

ai krč

Laba diena, kaip jums sekasi?
Manęs šiomis dienomis kai kas nors to paklausia, tai net nežinau, kaip atsakyt. Nes visada man sekdavosi gerai, o dabar tai nei šiaip, nei taip. Visada pavasarį būna sunkiau, visada.
Tvarkausi dokumentus Erasmusui (ką ten tvarkytis - tik pataisyt likusius nuo pernai). Siunčia šįkart mus į įvairesnes šalis. Galima rinktis iš Danijos, Latvijos, Estijos ir Maltos. Labiausiai noriu į Daniją (dėl ergoterapijos išsivystymo), o antroj vietoj yra Latvija arba Estija (nėra skirtumo). Paskutinėj vietoj lieka Malta, ir jeigu tik ten būtų galima važiuoti, tai tada praktiką atlikčiau Palangoj. Nesuprantamas jums toks mano pasirinkimas? O ar jūs norėtumėt, o, svarbiausia, ar galėtumėt mokėti 375 eurų/mėn. vien už kažkokį butą, kuriame, tikėtina, gyventumėt tikrai ne viena(s)? Stipendija 600 eurų. Kokiam pasauly už likusius 200 eurų pravalgytumėt, pravažinėtumėt ir dar kažką pamatytumėt? O jau ko ko, bet tėvų gręžti tai aš nenoriu. Tai va taip.
Į chorą nebeeinu šį pusmetį, nes ir pasimokyt reikia, ir pavargus nuolatos būnu, o dar jei išvarysiu į kažkur, tai nei Dainų šventėj nesudalyvausiu (jei neišvarysiu - irgi, nes būsiu praleidus neapsakomai daug repeticijų).
Turbūt todėl į klausimą "Kaip sekasi" galėčiau atsakyti "Nekaip".
Ir dar nerandu pirkti batų tokių, kokių noriu, už normalią kainą. Kai pagaliau užsimaniau moteriškų batų, tai neberandu. Zeba.
Ir dar šiaip yra visokie šūdai.

2 komentarai:

Aušrnžgvžd rašė...

Negali būt tokia didelė nuoma, gi būna studentų bendrabučiai ar dar kažkas. Tau turi užtekti pinigų pilnai, ir dar likti.

Paulytė rašė...

Deja, taip yra. Kai važiuoji praktikai, tai viskas turbūt kitaip. Juk ten kurortinė šalis, tai nėr ko norėt, kad vasarą už centus gyventum..