penktadienis, kovo 2

Naujienos

Jau pavasaris. Su pavasariu! Matosi, kad jis ateina, nes nutirpo sniegai ir dabar mano kerzai ypač praverčia, kai reikia bristi per tešlas. Bet paskaičiau internete, kad savaitės pradžioj vėl pašals, o paskui jau šils. Nežinau, ar tikėt. Geriau netikėsiu, bus fainiau.
Kas vyksta ET fronte..
Ši savaitė buvo be galo ilga. Visą antradienį galvojau, kad yra trečiadienis, ir kai sužinojau (daug kartų), kad kitą dieną bus tikrasis trečiadienis, tai visai nusiminiau. Šiaip jau aš mėgstu trečiadienius, nes nuo jų prasideda geroji savaitės dalis, kai greitai viskas pasibaigia. Bet kai trečiadieniai du iš eilės, tai supraskit.. Niekas greitai nesibaigia. O dar tiek atsiskaitymų (nors maniau, kad bus blogiau).. Vienas atsiskaitymas itin sudirgino visą mūsų pogrupį, mūsų gerąjį B pogrupį!
Per socialinės reabilitacijos ir komandinio darbo paskaitą reikėjo pristatyti savo sukurtą organizaciją, kurią kūrėme beveik visą mėnesį. Pirmieji pristatė kitas pogrupis, mes jų išklausėm, tada Giedrė uždavė porą klausimų, dar dėstytojos ir viskas ok. O kai atėjo laikas pristatinėti mums, kilo kažkoks šaršalas :( Pradžioje viskas buvo gerai, o kai pradėjom kalbėti apie piniginius reikalus (kadangi reikėjo nustatyti biudžetą pusmečiui, darbuotojų atlyginimus ir įvairias išlaidas), tai tos panos sukilo, klausinėdamos nesąmonių. Pavyzdžiui, "O kas jus remia?" (skaidrėje prieš tai buvo išvardinti net 4 pajamų šaltiniai + vieną paminėjom, nes pamiršom įdėti), "Kokią knygą rekomenduotumėt alkoholikui?" (nes žmonės turbūt nelabai supranta terminą biblioterapija), "Maistui tik 4 lt?? O duodat tris kartus per dieną! Tai ką jie valgo?" (nes jų biudžeto planas nebuvo labai realus, o mūsų - nė kiek neišgalvotas). Reikia suprasti, kad tie, kurie pristatinėjom (aš, Giedrutė ir Vykintas - ypač jis, kadangi jam kalbant ir nutraukinėjo dar), susinervinom. Dar viena pana sugebėjo leptelėti "Paulina, ko čia nerviniesi". Vykintas į klausimą apie maistą atsakė, kad pacientai čiulpia akmenis ir graužia samanas - taip nė tų keturių litų nereikia. Ir paklausė, ar klausimus rinkosi iš www.labainesamoningiklausimai.lt. Bet jau užpykom nerealiai. Gal net ne tiek dėl tų super kvailų klausimų, kiek dėl to, kad nebuvo laikomasi jokios kultūros. Dėstytojos yra net DVI, o jos pačios ir užvedinėja tokias diskusijas, per kurias norisi trenkti durim ir išeiti iš auditorijos. Kai gerokai pakeltu balso tonu paprašiau, kad galėtume tęsti pristatinėti, kadangi buvo nutraukinėta ir vidury pristatymo žodžio, jos pareiškė, kad galima diskutuoti. Tai aš ir pasakiau, kad diskutavimui reikia rasti laiką po pristatymo, o ne kelti tokį bardaką. Užtilo tada. Ko norėt, kai jos atėjusios į auditoriją laukia, kol mes nutilsim, ir tik tada pradeda paskaitą..
Nežinau, kas toms mergoms pasidarė, bet jos man žiauriai nepatinka :( Jau atrodė, kad susitaikėm po praėjusio pykčio, o dabar vėl kaip sukilo su savo pasipūtimu, tai norisi pasakyti: "Cūcikai cūcikai, kur tavo kultūra.."
Nu o šiaip tai grįžau namo. Labai laukiu kitos savaitės, nes ji bus laisvesnė ir ruošimės reabilitacijos šventei. Gal bus viskas faina, o ypač afterafterparty :))

Komentarų nėra: