penktadienis, birželio 29

Day 1

Hahaa, šiandien prasidėjo čempas! Dar tik pirma diena, o aš jau pavargus kaip šunėkas.. Bet taip, dar turiu jėgų parašyti čia naujienas (juk tai darydavau net grįžusi naktimis iš EB'11, tad dabar tai tikrai neturėtų būti problema).
Šiandien atlaikiau penkerias rungtynes, ryt laukia visos 6. Nors ir nevalom, bet vis tiek draugiškai visi sėdim po krepšiais, nes ką daugiau veiksi.. Gerumas tame (pats didžiausias), kad visi kolegos labai draugiški ir noriai bendrauja, daug labiau patinka, nei pernai :)) Dabar ir rungtynės praeina greičiau, kai yra su kuo pasikalbėti, ir šiaip smagiau kitą dieną sugrįžti į areną, nors ir žinai, kad reikės sėdėti nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro.
Tik va maitina mus baisiai :D Nenoriu nieko sakyti, bet į submarinus nenorėsiu pažiūrėti ateinančius 20 metų, o ir šiaip neprivalgau aš nuo jų. Nežinau, ką daro vaikinai - jau jiems tai tikrai neužtenka, ir vaikšto turbūt pusiau išbadėję..
O jei apie rungtynes tai kai kurios būna visai įdomios :D Jau išsirinkau vienus savo favoritų - tai čekų komanda :D Nustebino šiandien, tikiuosi, kad stebins ir toliau :) Žiūrėsim, kaip klosis toliau. Dar nemačiau žaidžiančių kroatų ir argentiniečių, nes išvariau namo, bet dabar matau, kad reikės palaikyti kroatus :D Gerai, jie man gražesni :DDD
Rytoj vėl varau nuo ankstyvo ryto ir toliau tyliai ir (ne)slaptai palaikysiu savo išsirinktas komandas :))

Komentarų nėra: