šeštadienis, rugsėjo 22

Kylä Vuotti Uutta Kuuta.

Hau.
Šiandien [nu ne šiandien. bet dabar] man truputį liūdna. Galėjau važiuot akrtu su tėvais į tą balių.. ;/ O dabar viena namie sėdžiu ir dėl to esu apliūdnėjusi. Bet apsimesiu, kad man viskas gerai.
Rytoj bus dirmavonė. Juokingas žodis Laimai (: O lietuviškai tai būtų Sutvirtinimo sakramentas. Na.. Juo lyg ir turėčiau sutvirtinti savo katalikybę, tikėjimą į Dievą ir pan. Bet tai kad su tuo tikėjmu sunkiai;> Tikiu į Šarą, Poterį, bet į Dievą tai tikriausiai ne.. Nežinau:> Iš to nauda tik tokia, kad jei norėsiu tuoktis bažnyčioj, tai nereikės paskui priimti to sakramento.. ;D Et. Tiek to.
Mokykloj man sekasi gerai. Iš lietuvių kontrolinio gavau 7 ;x Iš matematikos - 8 ;D Ką tai galėtų reikšti? Nežinau, ką xD Tačiau įdomu (: Iš vokiečių gavau 10. Nieko naujo;> Kitą savaitę bus baisu. Pirmadienį rašom informatiką, antradienį - geografiją, trečiadienį - chemiją, ketvirtadienį - istoriją. Penktadienį nieko - valho xD Na bet nors turėsiu ką veikt grįžus namo:)
Taip pat einu į choriuką, kuris vadinasi mišrus ansamblis. Kol kas pasirodėme tik keturios žmogės xD Trys iš jų - gotytės. Aš ne. Jos bičiuliškos (: Mielos tokios, linksmos.. ;D Ir mokykloj kai susitinkam, sveikinamės net xD Va.
Klasėj geriausiai sutariu su Svajūne, Urte ir Greta. Svajūnė apskritai yra jea. Ir šiaip beveik visi ten yra jea:]] Džiugu.
Pirmadienį atskrenda Daiva į Lietuvą;>> Susitiksim tik penktadienį, bet labai labai laukiu jau:)
Bai.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ar žinai, ką reiškia kylä vuotti uuta kuuta?

VVM rašė...

o velniam tuoktis bažnyčioj, jei dievu netiki?

Anonimiškas rašė...

kad ramūs giminaičiai būtų.

VVM rašė...

ai, tai tuoktis reikia dėl giminaičių.