šeštadienis, vasario 20

Dar 100.. Ir jau laisvi!

Buvo šimtadienis. Esu pilna kupina kaupina įspūdžių! Tiesa, visiškai neatrodo, kad viskas vyko tik vakar. Atrodo, kad praėjo jau galybė laiko.. Bet apie viską nuo pradžių.

Ryte mus pasitiko liaudiška kapela. Ką reiškia. Reiškia, kad grojo gyvai. Grojo kas. Mūsų fainiausieji trečiokai! Dar gavom naminio balto sūrio ŽIAURIAI SKANAUS ir pienelio. Visi buvo apsirengę tautiškai ir visaip mus linksmino, žodžiu, viskas prasidėjo idealiai
Visa diena mokykloje, kai turėjo būti pamokos, buvo viena didi šventė, kurios metu abiturientai elgėsi kaip nelabai sveiki žmonės, bet ko daugiau iš mūsų galima tikėtis..
Vėliau aš skubėjau valgyti lazanijos pietums, tada į kirpyklą, o grįžusi namo turėjau pasipuošti. Pas Staselę (kitaip tariant, pas auklytę) rinkomės pusę penkių. Labai sutrikau, kai įėjus į klasę pamačiau, kad ten sėdi tik vaikinai su kostiumais :D Visi labai gražūs.
Ir ne tik vaikinai buvo labai gražūs!

Ir štai atėjo ta didinga akimirka, kada mus pakvietė į salę, kur turėjo vykti renginys. Taiiiip laukiau!! Ir visi buvo gražūs, ir viskas buvo taip puiku!Šventė buvo nereali. Bet rimtai. Veikėjai keliavo į Ameriką. Ir scenoje pasirodė ryškiausi amerikiečių veikėjai.
Buvo atvažiavę Bytlai su gyva muzika (nes šitie fainiausi trečiokai).
Ir net Kiss'ai!! I was made for lovin' you baby..Ir Queen'ai, tik jų niekas nenufotkino.
Ir dar Elvis!!
Tiek prisišėlom! Viskas buvo taip.. Išbaigta, apgalvota ir sustyguota (kaip šabloniška :D). Tiesa, reiktų nepamiršti pasigirti! Gavau nominaciją. Va ko nesitikėjau :D Tapau Metų Išmintimi :DDD Vėliau Virgis sakė, kad gerai, kad televizija mane išgarsino :DDD
Po visko pagaliau įsigijom normalių klasės nuotraukų ;D
Ir va. Keliavom į hašą, nes buvom išskirtiniai dvyliktokai ir nevažiavom su dauguma į balių. Buvom patys gražiausi visame ten :D Trys gražios mergaitės (t.y. graži Aušra) ir trys gražūs berniukai.Iš ten važiavom pas mane. Pas ką daugiau, kaip sakoma :D Tėveliai buvo suruošę šventę! Jie yr nerealūs :)
Savo smagiojoj kompanijoj sėdėjom iki šešių ryto. Dainavom :) Viskas buvo taip puiku! Ir kaip mes gražiai dainuojam, ir kokie mes esam faini.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

ar man vaidenasi, ar man beskaitant dingo pora foto ? :D
as

Bailys Anonimas rašė...

o vargeli, kap veseilė :D
o tai bitlai su queerais čia irgi prie amerikos chebros, ar šiaip?:D

durnė rašė...

ei, neturėjo dingt niekas :D gal akysia dingo vaizdas, ar dar kas.. :)
bytlai su queeNais tai jo, prie amerikos chebros :D