sekmadienis, birželio 13

Vakar Kretingos miesto šventėj Arnas man nupirko auskarų medį. Norėjau tokio, bet tikrai neprašiau ir nenorėjau, kad JIS man jį pirktų. Šiaip sau. Naa, bet ačiū :) Dabar tvarkingai viskas sukabinta ir pažiūrėt gražu ;D
Prasidėjęs futbolo čempionatas truputį įtraukė ir mane. Dabar, tikriausiai, kiekviena diena bus praleista su futbolu. Taip reikia, nes paskui neturėsiu apie ką šnekėt su visuomene :D Ir šiaip.
Galvoju, ar reikia rašyt į NEC'ą pasipiktinimo (bet mandagaus) laišką, ar ne.

6 komentarai:

Aš. rašė...

O aš turiu balerinos-damos kūną auskarams kabinti.:DD

MMV rašė...

O kodel tu piktinies NEC? Jie gi nekalti, Steponavicius kaltas. :D Ar taip, Laima?

∃x rašė...

nu šiaip tai po šio pavasario ir nec nemėgstu...:D o kodėl tu piktinies nec?

Paulytė rašė...

bet ar steponavičius paskelbia, kada bus ištaisyti darbai ir paskelbti rezultatai? per tai dabar negausim atestatų ir išleistuvių balius bus ne išleistuvių balius, bet ne dėl baliaus čia pykstu. darbų taisyti kviečia praėjus dviem savaitėm nuo egzaminų. o rezultatus skelbia dar po dviejų ar trijų savaičių nuo ištaisymo pabaigos. tai vatafak?

∃x rašė...

tai kada juos taiso tuomet, jei prieš ištaisymą dvi savaitės, o po jo dar trys, tau jau čia mėnuo gaunas. tai jums ne per mėnesį ištaisys?:D kai jie ten ištaiso, tai paskui dar du žmonės patikrina ir taiso iš naujo. bet kodėl taiso dviem savaitėms praėjus tai nžn, iš kur tokia informacija?
o tai kodėl negalit išleistuvių vėliau daryt?

Paulytė rašė...

iš tur, kad turim pažįstamų mokytojų, katrie važiuoja taisyti darbų :D pavyzdžiui, biologijos egzaminas rytoj, o taisyt važiuos 28 dieną. nu tai vatafakkkkkkk.
patį įteikimą tai gali vėliau nukelti, bet išleistuvių šventimas tai netenka prasmės, nes ką ten švęst tada :D