pirmadienis, gegužės 31

rytoj birželis. tik niekam nesakyk.


Penktadienis buvo tobula diena.
Kėliausi 5.50 val. ir viską kaip tik spėjau. Pusryčiai nelindo.
Septintą prie Maximos jau atvykau su poniška mašina. Prie durelių du mano vyrai stumdėsi, kuris turi atidaryti man duris :D Ten lipinom gėlytes ir kabinom kaspinus bei balionus :) Laiku susigriebėm, kad jau metas išvažiuoti, nes būtume visur pavėlavę :D Arba ne.
Privažiavę MAŽDAUG ten, kur turėtų gyventi auklėtoja, paskambinom jai ir paklausėm, kur ji gyvena ;DDD Juokėsi. Gerai, kad gana lengvai atradom paskui. Po langais sudainavom „Staselė mūsų jauna“, nes ji yr kiečiausia Staselė 8-)
Atvažiavom į mokyklą kažkada. Laiku labai nesidomėjau.
Ir tada pasijutom žvaigždėmis! Įžengę į foje, radom jį visiškai juodą ir tamsų. Mums pradėjus žengti raudonuoju kilimu, iš VISUR pradėjo žibėti fotoaparatų blykstės. Buvo nesveikai geras efektas ir dar geresnis jausmas ;D
O prie salės durų, kur turėjo vykti pirmoji pamoka, mus pasitiko brangieji trečiokai kaimiečiai :) Labai džiaugiausi, kad šitie grojikai iš šimtadienio sugrįžo ir į paskutinį skambutį.
Salėj trečiokai kaip visada buvo kiečiausi pasaulyje ;D Kaiii spektakliuką surengė! Kad kvatojom, tai kvatojom.
Ir va. Paskui buvom pamestinukai, nes mūsų draugai keliavo pas pirmąją mokytoją.
Trečią pamoką vedė trečiokai. Vyrai skuto bulves, o aš atspėjau vieną žemaitišką žodį ir už tai gavau baisiai skanų saldainį 8-)
Ketvirtąją pamoką vedė auklytė. Įteikė mums užrašų knygeles ir pasakė topinę frazę: „Tegul mok. Šuk. galvoja, kad jos klasė geriausia, bet iš tikrųjų visa, kas geriausia yra pas mus“ ;DDD
Po visko ėjom į kiemelį. Va ten tai pasijutom ir vėl tokie pagarboj ir.. Gaaš. Buvo jėga. Nu gerai, einant atsiimti padėkos rašto už gyvenimo nuopelnus vos nepamečiau batelių, kurie man buvo per dideli, tai striksėjau ant vienos kojos :D Nerūp. Vis tiek viskas buvo gražu ir gerai.
Po visko važiavom prie jūros, kur turėjo vykti fotosesija su auklėtoja - antroji dovanos dalis. Akibrokštas - niekas neatsivežė auklėtojos :D Bet paskui tą klaidą ištaisėm ir visi smagiai pasibuvom :)
Po fotosesijos laukė hašas. Pabrėžos abiturientai buvo jį okupavę :D Nors ir nenorėjom važiuot ten pusė žmonių, bet iš tikrųjų gana gerai praleidom laiką ;)
Tada grįžom namo labai labai trumpam, nes iškart reikėjo varyti į Baublius, kur dar spėjom pakoncertuoti :D O paskui su klase ir dar su keliais žmonėm iš a klasės buvom Baublių biliardinėj ir kepėm šernienos šašlykus, kurių paragavo tie, kurie buvo pirmesni :D
Grįžau pavargus kaip nežinau kas, bet laiminga :) Nes tikrai galėčiau teigti, kad tokios dienos nepamiršiu.

O šiandien buvo lietuvių kalbos egzaminas. Rašiau interpretaciją iš Škėmos ir suvokimą, kuris nesuprantu, ar buvo sunkus, ar normalus. Čia šiaip pažymiu, kad irgi niekad nepamirščiau.
O rytoj į pirmūnų šventę.

Komentarų nėra: