ketvirtadienis, gegužės 6

I moni nervn bobos..

Vakar buvo didaus susinervinimo diena.
Nuėjom susitarti į kultūros namus dėl aparatūros, o gavom per veidą. Sako, jokios salės negausit. Kaip buvo pikta ir liūdna! Pavedė tai mus kaip reikiant. Skelbimai mieste iškabinėti, visam pasauliui (feisbuke) pranešta, o še tau! Buvo fui. Nelabai aišku, kaip galima taip elgtis su žmonėmis ir neturėti jokio atsakomybės jausmo, kai sėdi šiek tiek aukštesniame poste. Matyt, taip ir būna. Maloni neminėtina moteris D.G. virto bobabobaboba šlykščiąja prasme.
Nuėjom į mokyklą tartis dėl salės. Bėda bėdulė - aktų salėj kaip tik šį penktadienį vyksta diskoteka. Tai reiškia, kad, sėkmės atveju, mes vis tiek turėtume antifanų, nes diskoteka būtų nukelta.
Ką gi. Pasitelkiau derybininkės įgūdžius, paveldėtus iš tečio, ir vykau pas mokytoją, kurios klasė organizuoja diskoteką. Geras dalykas - mokytoja truputį pakilo mano akiduobėse, nes maniau, kad daugiau laužysis ir pyks. O taip visai nenutiko, kas yra gud. Visiems suskambinta, diskoteka nukelta, plakatuose pakeista vieta.
Ir vis tiek. Kad ir viskas gerai baigėsi (na, tikiuosi, nes koncertas dar tik bus), bet truputį daugiau nekenčiu žmonių nei anksčiau. Patys kalti, fui.
O rytoj jau koncertas!! Einu mokytis biologiją.

Komentarų nėra: