pirmadienis, gegužės 3

šios dienos




Kaip aš gyvenu šiomis dienomis. Gal neblogai, neskaitant to, kad baisiai noriu miego ir dabar, kadangi nebereikia eiti į matematiką, galėsiu pirmadieniais atvažiuoti tik į trečią pamoką, t.y. ilgiau pamiegoti.

Trečiadienį, dar balandį, buvo baigiamasis koncertas mokykloje. Laukiau jo, nes žinojau, kad kaip visada bus gražu. Nelaukiau, nes baigiamasis. Jau pernai su Agne apsiverkėm per jį, nors buvom tik vienuoliktokės. Bet skaudu buvo pasidarę, kad jau kitais metais mes išeisim.. O šiemet mus pačius reikėjo apverkti. Iš pradžių tai linksminomės, nes ant scenos iš viso lipom 6 kartus. Einant dainuoti paskutinę ansamblio dainą žiūrovai jau kikeno ir prunkštė, nes ir vėl mes ant scenos. Ką padarysi, kad esam tokie faini :) Po baigiamosios dainos skambėjo padėkos žodžiai. Pirma padėkojo šokračio mokytoja, tarė atsisveikinimo žodį savo dvyliktokams. Paskui atėjo mūsų eilė. Mūsų mokytoja nieko nesakė, tačiauu. Mes nebūtume mes, jei neišsišoktume :D Prieš koncertą turėjom laisvo laiko, tad perkūrėm mokytojai dainą. Dainuojant sunkiausia buvo ne tai, kad Gvidas nemokėjo akordų ir spaudė truputį bet ką, ne tai, kad nelabai atsiminiau žodžius, o tai, kad žvilgtelėjau į mokytoją, kuri iškart susigraudino. Bet susitvardžiau bent dainai. Tik va mokytojai tai nereikėjo prieiti. Apsiverkiau ANT SYKIO. Taip skaudėjo širdį.. ;( Dar kai aplink buvo apsiraudojusių veidų, tai irgi neką tepagelbėjo. Penktadienį per biologiją viską atsiminus irgi apsižliumbiau.

O šeštadienį buvo Gatvės Muzikos Diena. Šįkart važiavom padalyvauti. Čiupom gitaras, barškučius ir trimpimpim į Klaipėdą. Važiavom traukiniu 8-) Tiesa, buvo truputį nervuxų, bet tiek jau to ;) O praėjo viskas be abejo, kad gerai. Turėjom gerbėjų (ypač vieną tokį vyrą), gavom pinigėlių (už kuriuos nusipirkom tabako kaljanui ir bulvių vakarienei) ir smagiai pasibuvom :) Mėgstu savo draugus. Po klajonių Klaipėdoje grįžom pas Pauliną. Su Agne darydamos valgyti pagalvojom, kad tokių kaip mes arba nėra, arba jų laaaabai mažai. Nes ką žinau kur gali atsirasti tokių jaunuolių, kurie, kai tėvų nėra namuose, grįžę į afterpartį pirmiausia sėda ir skuta bulves, kepa duoną, kepa bulves, o kiti ramiai sėdi ir lošia kortom tyliai įsijungę muziką. Kitą rytą atsikėlus randi tokį vaizdą: vienas plauna indus, kitas skaito laikraštį, o dar kitas - knygą. Nu intelingentai, kitaip ir nepasakysi.. Už tai aš mėgstu savo draugus. Ai, tiesa. Užsidirbom 22,20 Lt.

1 komentaras:

Andiz rašė...

ir dar 10 kapeikų nepamiršk!