trečiadienis, birželio 22

Dviratininkų klubo trip'as


Šiandien pagaliau išsipildė mano ilgų metų svajonė nukeliauti iš Palangos į Šventąją dviračiais! ;D Kiek metų jau noriu tai padaryti, bet vis niekas su manimi nenorėdavo.. Bet va, šįkart mes su Mildute, Virgiu, Arnuku ir Vyčiu tai padarėm.
Dviračius susigrūdom į mašinas - man teko sėdėti dviračių raizgalynėj, bet džiaugiausi, kad išvis nereikėjo su tuo dviračiu važiuoti į Palangą. Dar 10 km būtų pratrynę šiknoj papildomą skylę. Kai jau šiaip ne taip išsikrapštėm (turėjom visokių techninių nesklandumų, kuriuos vyrai sėkmingai pašalino), tai nulėkėm su vėjeliu iki Palangos.
Važiuoti buvo labai linksma ir smagu būryje gerų draugų. Šiaip jau tuo dviračių taku tikrai daug žmonių važiuoja, smagu. Buvo atkarpų, kur buvom vieniši keleiviai, bet šiaip tai viskas buvo ok. O numynėm tai tikrai greitai. Užtrukom makštdaug valandą su keliais sustojimais.
Šventojoje prie jūros išsitraukėm iš kuprinių maistą, turėjom visokių sumuštinių ir dar truputį sausainių desertui (ir obuolių). O jau kaip skanu buvo! Nu visada gamtoj skaniau valgyt, ypač kai atmini dviračiais į numatytąją vietą ;D Viena buvo aišku. Po to mes ant dviračių nenorėjom užlipti ir išvis norėjau juos ignoruoti, nes turiu naujų draugų mazolių ant savo gluteus maximus :D
Dabar tikiuosi, kad nuvažiuosim į Nidą arba bent jau į Juodkrantę dviračiais :) Ne šią ir ne kitą savaitę :DDD


1 komentaras:

Milda rašė...

Ne šią ir ne kitą savaitę. Kada nors :D