sekmadienis, birželio 5

Nuotykiai

Nuo ketvirtadienio iki šiandien buvau pas Arnuką, kuris man buvo padaręs labai skanų tinginį :) Taip pasigardindavom pusryčius. Ačiūūū :)
Na, bet kadangi pavadinau įrašą taip, kaip pavadinau, tai papasakosiu apie nuotykius. Jie prasidėjo dar Kėdainiuose, laukiant autobuso.
Stovėjom su Arnu prie stoties ir laukėm. Dar buvo dvi merginos, kalbėjosi. Iš kažkur išdygo du visai girti jaunuoliai (20+) ir kažką joms pasakė. Bet kadangi merginos su tais pijokais nesikalbėjo, tai jie nuėjo. Ir jau praėjo pro mus, Arnas kažką pasakė, o aš 'nee'. Tai tie atsisuko ir pradėjo mane ginti, sako, ko tu lendi prie tos panelės, nematai, kad nenori. Ir artėja prie mūsų. Aš išsigandau, nes nežinia kas galėjo tiems pusdurniams užeiti, be to, jų šleivi dantys. Na, jie ten visaip iškoliojo vargšą Arnutį ir mes nuo jų pabėgom į stoties pastatą.
Bet turbūt paklausit, kodėl įdėjau tą žemėlapį su raudona juosta. Todėl, kad čia antras nuotykis.
Jau laimingai grįžau į Kauną, bet sugalvojau lipti ne stoty, kaip visada, o prie pilies. Taigi nuo ten daugiau autikų važiuoja, o ne tik du, tai aišku, kad greičiau grįšiu. Na, išlipau, žiūriu, tuoj bus 10 troleibusas, kaip puiku. Jis važiuoja ne pro stotį, o kyla į Savanorių kalną (jį matome žemėlapyje). Tai į jį įsėdau ir jau džiaugiausi, kad greit būsiu namie. Bet nesidžiauk anksčiau laiko, kaip sakoma. Pavažiavau vieną stotelę, ir tame kalne, dar nedaug į jį įvažiavus, sustojo eismas. Avarija. Vairuotoja išleido visus, sakydama, kad nežino, kada pravažiuos. Tai aš galvojau, kad palipsiu į kalną ir įsėsiu į kitą. Kažin, ką bandžiau apgauti - taigi jeigu kalnas užsiblokavęs, tai jokie troleibusai nepravažiuoja. Žodžiu, my mistake. O avarija buvo tokia, kad kažkoks nuo motociklo nusivertęs ir toli nuskridęs, šaukia rėkia ten, baisu. Tai aš visgi neapsisukau ir nenuėjau į artimesnę stotelę, kuri matoma baltoje gatvėje pažymėta tašku, bet užlipau į kalną, praėjau gatvelėmis ir nuėjau į Petrausko gatvę, kur buvo stotelė, iš kurios važiuoja tie patys autobusai, kaip ir iš tos artimesnės, į kurią galėjau nueiti. Žodžiu, pakeliavau pėščiomis po Kauną, o dar kadangi buvo baisiai karšta.. :/ Iš to norėjimo greičiau grįžti, grįžau kokiu pusvalandžiu vėliau.
Dar sugalvojau tikslų vasarai:
1. Mokytis medicininę vokiečių kalbą
2. Per dieną išgerti bent 2 litrus vandens ir į tai įtraukti šeimos narius
3. Skaityti klasikinę literatūrą
4. ...
Tikiuosi, kad sąrašas dar pasipildys. O dabar ate, gerų jums nuotykių

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

o kodėl reikia per dieną išgerti du litrus vandens?
ir biškį gėda klaust, bet kas ta klasikinė literatūra?

durnė rašė...

todėl, kad 1,5 litrų organizmo skysčių pasišalina su šlapimu, dar kiek išprakaituojama, tai tų dviejų litrų iš tikrųjų net neužtenka, kad būtų palaikoma normali skysčių pusiausvyra.
klasikinė literatūra yra klasikinė literatūra. visokie trys muškietininkai, Hugo ir t.t.