sekmadienis, birželio 12

Pasieniečiai

Šiaip jau šį savaitgalį planavau mokytis neatsitraukdama nuo knygų, nes ryt man Didysis E. Bet netikėtai atsirado tokia pramoga, kuri pasitaiko labai labai retai. Kelionė į gimtąją žemę!! Jeigu jau drįsot pamiršti, kas yra gimtoji žemė, tai sakau. Slavikai. O juose - Garis.
Tai penktadienį kuo stipriausiai kibau į knygas, dar šeštadienį beveik visą dieną, nes apie pusę šešių išvariau į Šakius. Šeštadienį vakare pagaliau į Slavikus atvažiavo Garis ir aš, Mildutė bei Virgis galėjome važiuoti ten. Visai smagu buvo, ypač tai, kad pamačiau Garį po dvejų metų pertraukos, kas nėra labai normalu. Pabuvom pabuvom ir važiavom namo.
O Slavikai taigi pasienio ruožas. Tai krč. Atvažiavau į juos po TREJŲ metų pertraukos, išvis vos ne pirmąkart gyvenime neturėjau su savimi jokio asmens dokumento, o mus sustabdė pasieniečiai!! Taigi nenormalu :( Kiaulystės dėsniai kažkokie. Labai ten jie tikrino Virgučio mašinos dokumentus, ir Mildutės turbūt dokumentą, nes aš tai neturėjau. Tačiau sakė, kad šįkart keleivės pasigailės. Pasisekė, o tai būčiau galėjus pasėdėti pasieniečių mašinoj, kol Virgis atgabens dokumentus. Na, gal ir linksmoka būtų, taigi būčiau kiek visko pamačius, pasišnekėjus.. :D Vis tiek ten naktim mašinų nevažinėja, tik va mes vargšeliai studentai pasipainiojom..
Reikėjo sakyt, kad gyvenu pasieniečių gatvėj, gal būtų iškart paleidę, nes suprastų, kad neturiu nieko prieš pasieniečius.
Jau beveik nebijau egzamino, nes viską labai neblogai moku. Nuostabu :)

Komentarų nėra: