sekmadienis, lapkričio 6

Džiaugiuosi internetu :)

Vakar visai netikėtai atsirado internetas! Būčiau gal ir nepastebėjusi, bet nuėjau pas grupiokes ir viena pasakė, kad yra internetas! Aišku, aš net nesureagavau prieš tai, kad ji įsijungusi kompe YouTube. Tai va. Jis dabar dar kažkoks lėtūnas, toks turbūt ir bus visą laiką, įsijungus kompą pirmiau veikia Skype, o po kokių 10-15 minučių pradeda veikti ir visi puslapiai. Įdomiai taip, bet o dievai, taigi taip daug tūkstančių kartų geriau, kai nereikia eiti į Akropolį ir išleisti pinigų, o galima sėdėti lovoje kaip va dabar ir naudotis viskuo.
Interneto nebuvimas suteikia ir privalumų. Kai jo nebuvo, tai perskaičiau dvi knygas. Na, ir šiaip jas būčiau perskaičiusi, bet ne taip greitai, man atrodo. Smagu dėl to. Dar kol jo nebuvo padariau visokių nesąmonių iš papjė mašė. Tos nesąmonės vadinasi obuolys, dar vienas obuolys ir lėkštė. Aha, pasidariau net papjė mašė lėkštę savo papjė mašė vaisiams :D Dar neužbaigiau iki galo, laukia linksmiausias darbas - apklijuoti viską baltu popieriumi ir nudažyti. Reikės pasiieškoti kokių nors gražių lėkščių raštų ir gal pasitelkti Vitą į pagalbą. Taigi ji moka gražiai piešti.

Po poros savaičių jau pradės rodyti Breaking Dawn, tikiuosi, kad Arnukas norės nusivesti mane į kiną :) Kaip tik seansas prieš sesiją. Labai laukiu, šiandien pažiūrėjau visokių trailerių, interviu, ir dabar dar labiau laukiu. Reikia man prieš tai įsitraukti vėl į tą vampyrišką gyvenimą, nes kol nematau, tol ir nereikia.
Dar norėčiau kitais metais nuvykti į ergoterapeutų konferenciją, kuri vyks Stokholme. Viskas yra įmanoma, išskyrus susimokėti mokestį už dalyvavimą konferencijoje. Studentams kainuoja 2500 Švedijos kronų, plius pragyvenimas, plius bilietai į Švediją. Nors galima prašyti paramos, jei vyksti iš kokios nors įstaigos. Gal vis dėlto pavyktų? Konferencija vyksta gegužės 24-27 dienomis, būtų puikus gimtadienis su daug protingų dėdžių ir tetų ergoterapeutų iš Europos ar viso pasaulio.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kartais, kai norisi pasinaudoti internetu, galima tiesiog nukeliauti į viešąją biblioteką :) ten pinigų leisti nereikia :)

R.

Pau. rašė...

Na, bet kokiu atveju, man nelabai patinka, kad reikia eiti pas internetą :D Jis turi pats pas mane ateiti :D