antradienis, rugpjūčio 20

Stalčiai

Stalčiai yra toks dalykas, kuris yra skirtas tam, kad galėtum ten sukišti daiktus, kurie neturi būti matomi ateinantiems svečiams. Taip jau nutinka, kad stalčiai yra kaip tik tos vietelės, kurios tvarkomos mažiausiai..
Kadangi aš jau kelis mėnesius nerandu savo iPod laidelio, be kurio šitas mažas išsikrovęs daikčiukas yra visiškai bevertis, tai pagalvojau, kad gal parsikrausčiusi iš bendrabučio įmečiau jį į kurį nors stalčių su ta mintim, kad atsiminsiu-kad-čia-jį-padėjau-ir-visada-rasiu. Ta proga ir nusprendžiau susitvarkyti stalčius, kuriuos tvarkiau.. kažkada.
Dar stalčiai žinomi kaip įvairių įdomių daiktų saugykla. Štai ką aš radau savuosiuose.


Ženkliukų. Nufotkinau tik pačius fainiausius. Tą su savo vardu tai žinojau, kad turiu, o štai apie kitus du buvau pamiršusi! Mažiukas, su bendrabučio piešiniu, buvo skirtas šimtadieniui, kurį rengėme mes, kai buvom vienuoliktokai. Matyt, tada visi, kurie prisidėjo, ir gavo po tokį ženklelį. O vaivorykštinį tai nebepamenu, iš kur gavau :o Reikia tik žiogelio ir galėsiu kur nors jį prisisegti :)


Viešojo transporto bilietas į kolekciją. Ir OMG, rimtai Vilniuj būdavo tokie pigūs bilietai? :D Paskutinis, kokį turiu, kainuoja 1,25 Lt. Šitą tikriausiai davė Laima, nes jis buvo įdėtas į maišelį - pati jo ten tikrai neįkišau.


Laiškelis nuo Agnės :) Įdėtas į tokį vokelį! Geri laikai buvo tie 2009-ieji.. :)


Modilininį kačiuką nuo Mildutės :) Juokingai atrodo siūlas, pervertas per ausis :D Bet kad kačiukas žalias, mane labai žavi!


Atviruką Kalėdų proga nuo fainiausių draugių D&G! Nu tipo nuo dutės ir Gario. Briedis - Poteris < 33 Viduj yra daug fainų linkėjimų, bet jų nefotkinau, nes taigi asmeniška :o


Nuostabus istorijos atsakymų į klausimus lapelis. Šita diena buvo labai faina, dainavom istorijos konferencijoj ir visą dieną linksminomės stengdamiesi išvengti pamokų :D


DAUG HARIO POTERIO LIPDUKŲ. Net nežinojau, kad juos turiu. Eisiu apsiklijuot kompą.


Ir, žinoma, kalną šiukšlių :) Kokie stalčiai be šiukšlių! Didžioji dalis jų - lankstinukų iš studijų mugės, į kurią važiavau 11 klasėj. Štai ir atskleista paskutinio tvarkymosi data - prieš 11 klasę!

O iPod'o laidą, kurį mintyse jau buvau palaidojusi, radau. Tik ne stalčiuj, o mažame maišelyje, kurio, kaip netikėtai atsiminiau, vienintelio nebuvau iškrovusi nuo parsikraustymo iš Kauno.

5 komentarai:

Ineta Leonavičiūtė rašė...

Dabar Vilniuje bilietėliai po 1,75lt:D galėsi kada papildyti kolekciją.

Paulytė rašė...

o dieve, rimtai? per pusantro mėnesio taip pabrango? :oo atsiųsk man kokį paštu :D

mildabi rašė...

ATSIŲSK MAN LIPDUKŲ

∃x rašė...

o ant to bilietėlio matosi, kurią dieną jis pažymėtas? nuotraukoj nelabai įžiūriu

Paulytė rašė...

Milda, damn, išsiunčiau jau tuos, kur dubliavosi.. Tai galim kurį nors į ką nors mainyti :o
X-1, gali būt, kad 2007 m.? Mes tada jau buvom pažįstamos? :D