pirmadienis, rugpjūčio 19

UNBELIEVABLE

Joo.. Tai va, čia aš. Sveika gyva, vis dar su pirštais, kurie gali tarškinti kompiuterio klaviatūrą, ir galva, kuri gali sugalvoti, ką parašyti. Vakar pamačiau, kad Ineta sugrįžo į Skaitančiųjų blogą, po tikrai ilgo laiko tarpo. Paskui dar paskaičiau jos tokį mielą įrašą apie vorų ir kitas baimes. Ir dar ji man parašė, vėlgi blogų tema.. Taip aš žiauriai užsimaniau atnaujinti šį blogą. Taip gera būdavo čia rašyti, ir žinau, kad kaskart parašiusi čia, kad va, jau dabar tai tikrai neapleisiu blogo, ir vėl neparašau mėnesių mėnesius.. Bet šįkart labai noriu tikėti pati savimi, kad tikrai, tikrai rašysiu.

Per tą laiką, kol nerašiau (nuo sausio mėnesio, mhm), įvyko tikriausiai svarbių dalykų. Pavyzdžiui, baigiau savo mylimiausios ergoterapijos studijas ir dabar turiu diplomą, kuris kol kas pasitarnavo tik darbo biržoje ir dar tuo, kad pildant kokią nors anketą galiu pažymėti, kad jau turiu aukštąjį išsilavinimą 8)
Kadangi darbo vis dar neturiu, tai vasarą mane buvo užklupę tikri skaitadieniai (dabar truputį apsiraminau). Apie juos galima sužinoti mano knygų bloge, kur patalpintos visos knygų apžvalgos - tikrai nė viena vasara nebuvo tokia produktyvi skaitymo atžvilgiu. Džiūgauju.
Taip pat šią vasarą daug važinėjau dviračiu. Ne kasdien, kaip norėjau, bet visgi niekad anksčiau tiek nesu važinėjusi :D Dabar ta Palanga taip arti, o kalnai didesni atrodo važiuojant mašina, o ne su dviračiu..
Spėjau apsilankyti ir Vokietijoje. Pakeliavom, net Strasbūrą pasiekėm.
Ir Karklėj pasitūsinau, apie ką ir bus kitas įrašas.

Taigi.. Sveiki sugrįžę!


2 komentarai:

Ineta Leonavičiūtė rašė...

jėj, kaip smagu daryti teigiamą įtaką:D

Paulytė rašė...

ačiū tau už tai! ;D