antradienis, kovo 20

Draugai.

Norėjau surašyti savo draugus [tipo sąrašas], bet laiku susiprotėjau, kad DRAUGŲ Į SĄRAŠUS NESKIRSTAU.
Nesigailiu ir kad perėjau į gimnaziją, nes ten susiradau puikių draugų, kurių gal nebūčiau niekada pažinusi. Džiaugiuosi, kad pakliuvau į 1b klasę. Nesvarbu, kad ten beveik vieni bepročiai, bet jie kartais gal būti siaubingai mieli;] Su beveik kiekvienu gali rasti bendrą kalbą. Bent jau su merginomis. O kai Kęstas lieka be visokių tadų, tai ir jis tampa žmogumi. Taip, yra tokių, kurie kuria neigiamą atmosferą klasėje, bet visada būna..;>> Tad nieko tokio.
Gimnazijoj labai draugiški žmonės šiaip. Eini koridorium, o jie tau šypsosi. Svarbu tik mokėti atskirti, kuri šypsena yra dirbtina. Tačiau beveik visos jos būna natūralios, kas labai pagerina dieną. To nebūdavo mūsų, kaimo, mokykloje. To ir negalėjo būti, nes visi vieni kitus pažįsta ir visiems visko pavydi. O visgi kitoj įstaigoj tai labai juntama. Jaučiasi, kad visi ne tik parūkyt, bet ir kiek pasimokyt susirinkę. Džiugu, kad tave supa tokie žmonės..;>>
O dar ir geriausia draugė ten vaidenasi. Išvis puiku. Šiandien ėjom kartu į mokyklą. Seniai jau tai vyko.. Pasijuokėm iš pat ryto - labai sveika;] Ech..
Gyvenimas gražus..
---
Naturally Seven - Another You.mp3

2 komentarai:

Ineta Leonavičiūtė rašė...

PERskaičiusi tik dar labiau nuliūdau supratusi kaip skiriasi mūsų klasės. (:

Paulytė rašė...

:]] Na, mokslo metų pradžioj maniau, kad jie visiškai apgailėtini..:>> Bet dabar pamačiau, kad ne;]]