šeštadienis, rugsėjo 26

Ralio ralio.. Trehu!

Buvau vakar pas Mačiukaitę :) Galvojau, nevarysiu, bet paskui mama sakė, kad daryčiau ką noriu, tai variau :D Vežė Levita, tai jau vien dėl to buvo verta ;D

Visų pirma tai važiavom nuostabiausiu keliu pasaulyje. Jis tikrai nėra sulopytas ir jo kraštai ne metro aukščio. Dar ten nevažinėja fūros, kurių dėka reikia nuvažiuoti tuo metriniu kantu ir važiuoti plačiuoju kelkraščiu. Bet mes nuvažiavom gyvos ir sveikos, jes.

Baubliuose nuėjom į prekybos centrą, kur nusipirkom kilogramą dešros už 4,50 Lt, veidrodėlį ir šukytes už 1 Lt ir dvi gumas po 10 ct ir dvi gumas po 20 ct. Labai baisu, tikiuosi, tą dešrą Agnė išmes :D Nors ant picos tai ji skaniai suėjo.. Nesijautė per kitus priedus :D Tai va, kepėm picą žiauriai skanią, persivalgėm kaip turi būt :D Tiesa, dar Svajūnė buvo atėjus, tai va picos valgyme ji jau dalyvavo.

Pavalgiusios ėjom žaisti Alias, dėl kurio mane ir pasikvietė. Sužaidėm viską keturis kartus.. Nebuvau dar turbūt tiek kartų žaidus per vieną vakarą :D Visokių aiškinimo įdomybių parašiau į vaibą. Po Alias (ir prieš, ir per) pakalbėjom apie Žiurkę, kuris yra prievartautojas, grįžęs į Baublius iš kalėjimo :DDD Tamsoj naktį lydėjom Sv. namo :))) Levita nešėsi akmenį, o mes durnės apie maniakus ir eidamos kalbėjom :D Buvo labai smagu :))) Gaila, akmens panaudoti neteko. Grįžusios norėjom pažiūrėt Brėmenus, bet neradom disko, tai žiūrėjom filmukus iš Agnės giminės susitikimo.

Šiandien važiavom į Palangą, kur buvo nerealiai grojantis saksofonistas ir dar choras, už kurį mes su Agne, aišku, gražiau dainuojam ;D Ir dar prieš vėją 8-) Nes kitą savaitę mums tikrai ne du koncertai :D

2 komentarai:

VVM rašė...

Ir jus ne per daug pasikelusios :)

durnė rašė...

tai kaip visada ;D