trečiadienis, rugsėjo 1

ojoj 2

Vo tep. Jau išgyvenau čia šiek tiek laiko.

Vakar varinėjau su Virgiu, Mildute, Vyčiu ir truputį Antaaanu. Bet Virgutis buvo pavargęs, įsitempęs ir nelabai bendravo. Viskas suprantama – Kaune vairuoti gali ne kiekvienas mirtingasis!

Po pasivažinėjimų į Šilainius, kurie yra baisiai toli, bet ten buvo mano banko kortelė, mane paleido ant kažkokio kampo, nuo kur turėjau nueiti iki Dovilės. Baisiai nenorėjau grįžt į baraką, todėl ir vadalojausi iki vakaro :D Žodžiu. Aplankiau draugę, kurią mačiau per savo aštuonioliktą gimtadienį. Buvo labai faina :)

Šiandien buvo rugsėjo pirmosios „šventė“. Nu kaip. Visai nešventiška buvo, nors tu ką :D Fakultete pašnekėjo dekanas, prodekanė, direktoriaus pavaduotoja.. Bla bla bla. Rytoj devintą valandą reikia būti vėl kitam miesto gale. Gerai, kad yra puikus šeštas autikas, su kuriuo gali nuvažiuoti visur, išskyrus stotį :D Po „šventės“ ėjau į ligonių kasas prasitęsti draudimą ir paskui pas Justę, kurią irgi buvau mačius gal lapkričio mėnesį. Tai va. Pas ją pabuvau, pavalgiau picos (paskutines dvi dienas pietauju ne kaip kokia studentė :D) ir tada varėm pas Vilių, jos draugą :) Pasivaikščiojom po laisvę. Bet buvo baisiai šalta, paskui dar pradėjo lyti, tad nusprendžiau grįžti į savo Krėvės prospektą. Ką galiu pasakyti. Visa diena būtų buvusi puiki, jei ne tos smunkančios pėdkelnės, kurių niekada gyvenime nebesimausiu, nors jos tokios gražios (elektrinės spalvos).

Grįžusi paplepėjau su kambarioke ir ėjau pas kitą buvusią klasiokę iš Kriūkų (vakar buvau pas klasiokę iš Šakių). Ji turi internetą, tai bus draugė :D Pagėrėm erbetos, grįžo jos kambariokė, tai su ja susipažinau, paskui dar atėjo šiaip mergaitė, tai ir su ja susipažinau :D Tik vardo nepamenu, oi. Ir dar labai gerai, kad priešais kambary gyvena kita ergoterapeutė, su kuria irgi šiandien susipažinau :D Jei ne ji, tai būčiau nusigrybavus ryt, ne ten nuvažiavusi ir net ne tą valandą. Tai tiek naujienų iš 208 kambario šiandien.

Komentarų nėra: