pirmadienis, rugsėjo 20

šiandien skaudėjo galvą ir pykino

Penktadienį buvo atvažiavęs Arnutis :) Tai kaip gerai, nereikėjo būti vienai barake VISĄ savaitgalį. Padalyvavom kolegijos jubiliejuje (ypač aš - dainavau su savo naujuoju choru ;D). Labai smagu buvo, kol nepradėjo lyti. O paskui jau kai pradėjo, tai buvo mažiau smagu, bet vis tiek. Va jau ką ką, bet su autikais/trūlikais tai pasivažinėjom. Ir dar su tuo, kuris buvo ketvirtadienį man sugedęs, dupūžė ;D Reikėtų dar pasidžiaugti, kad gera budėtoja buvo ir Arną pas mane įleido net du kartus per dieną. Nes šiaip tai mes čia vos ne vienuolišką gyvenimą turim gyventi.
Šeštadienio vakarą ir sekmadienį praleidau viena. Tiesa, sekmadienio vakare jau atvyko kambariokės, bet tai vis tiek. Nors pagalvojau, kad galėčiau viena gyventi. Aišku, būtų truputį liūdnoka, bet jei galėčiau garsiai klausytis daug muzikos, tai tada jau būtų gerai. Nes dabar buvo gerai ;D Galėjau viską netrukdomai pasidaryti ir šiaip.
Labai bijom anatomijos. Ta dėstytoja yra įdomoka, supratom jau iš pirmos paskaitos, o kai papasakoja žinantys, tai dar blogiau.. Trečiadienį rašom, o niekas neįsivaizduoja nei kiek ji reikalaus, nei kaip plačiai reikia mokėti. Ir o šūdas, nepasikartojau lotynų žodžių. Ate.

Komentarų nėra: