sekmadienis, rugsėjo 26

Savaitgalis namie

Ne taip jau seniai grįžau iš namų į baraką, kitus namus. Važiavom baisiai ilgai, grįžom tamse ;D Bet jau kad linksmai! Kur čia nebūsi linksmai, kai vienoj mašinoj važiuoja Virgis, Vytis, Arnas ir Antaaaanas. Juokingiausia buvo, kai Vytuks gąsdino pravažiuojančias mašinas :DDD Dar dainavom daug dainų, šokom ir buvo šiaip labai lynksma ;) Tokia tat mūsų kelionė namo.
O Kretingoj tai nebuvo tėvų. Bet kaip gerai yra turėti dvejus tėvus ;D Penktadienį mane grįžusią priglobė Arno šeima, davė valgyti ir nakvynę. Kitą dieną važiavom pietauti pas senelius į sodą, senelis sakė, kad aš jau šeimynykštė :) Balandėliai jėga, galiu juos ryt ir ryt. Taip pat šeštadienį aplankėm Palangą, kur susitikom su Garškaite (netikėtai), o paskui su Aušra haše (tikėtai). Labai smagu yra pamatyti Aušrą :) Kaimiečiai jėga :D Vakare atvažiavo Darius su Rasa pernakvot pas mus.
Sekmą dieną jau vykom namo, bet kadangi tik ketvirtą valandą, tai dar atvažiavom Levita pas mane, su kuria taip pat smagu buvo susitikti :) Išvis labai smagu yra susitikti. O su tėveliais tai susitikom Kryžkalny degalinėj :D Super.
Šiąnakt sapnavau, kad labai nenorėjau į psichologiją, tai likau namie ir į baraką grįžau pirmadienį vakare.

Komentarų nėra: