penktadienis, spalio 15

Koncertas

Vakar ėjau į chorą, o patekau į Kauno džiazo kvinteto koncertą menininkų namuose.
Ir taip jau nenorėjau eiti į tą chorą, bet pagalvojau, kad reikėtų, jei noriu įvykdyti savo planą planelį. Na, ir nueinu, o ten mokytoja sako, kad nesirengtume, o eitume į koncertą. Nu ok, anglų galima buvo atidėti škes.
Koncertas buvo žiauriai fainas, eina sau. Tai todėl, kad džiazas. Negali būt nefaino džiazo. Kvintetas nerealus, profesionalai, kurmi.. Labiausiai patiko tai, kad jie tik susižvalgo ir pasako viens kitam žvilgsniais, kuris turi groti, o tas groja, improvizuoja.. O viskas atrodo, kad taip ir turi būti. Kad jie ir turi žinoti, ką ir kada groja. O jau tokie atsipūtę! Tikri menininkai ;D Toks jausmas, kad iš gatvės atėję ir nusprendę pagroti.
Labiausiai patiko fotepijonistas (kaip ir priklauso), kuris ten skraidė beveik tikrąja to žodžio prasme, saksofonistas, kuris patiko jau vien dėl to, kad yra saksofonistas, ir kontrabosistas. Pirmą kartą girdėjau kontraboso solo!! Jėga.
Žodžiu, mėgstu tokius koncertus, kuriuose tik sėdi ir, atrodo, sėdėtum dar ilgai, nes būna nenuobodu. O muzika skambėjo rudeniškai, bet šiltai rudeniškai :) Super.

Komentarų nėra: