trečiadienis, gruodžio 15

Buvom Skylėj

Šiandien teko apsilankyti koncerte :) Mėgstu viską, kas nemokama :D
Koncertas vyko vėlgi Baltų lankų knygyne - mėgstu ir BLK :D Koncertavo Aistė Smilgevičiūtė ir Skylė :) Super. Jau seniai norėjau į jų koncertą. Pamenu, kad kai buvo į Kretingą atvažiavę, tai mes buvom po bemiegės nakties ir tikrai mažiausiai noro turėjom vakare eiti į kažkokį koncertą - jo metu sėkmingai miegojom namie. O šįkart buvo kitaip :) Kadangi buvau išsimiegojusi kaip reikiant ir turėjau daug energijos (arba tiesiog neturėjau laiko jos neturėti), tai 18 val. su Virgiu ėjom į kanciertą.
Vyko albumo pristatymas, akustiškai atliekamos dainos. Tiesa, grojo jas tik šešias, tai daugiau buvo kaip pabendravimas su publika, visi galėjo uždavinėti klausimus, o nariai mielai atsakinėjo :) Faina, taip jauku buvo :)
Beje, tas jų Rokas, vokalistas ir gitaristas, labai panašus į Mantą! Nu tIkrai. Ir groja taip pat atsipūtęs ir taip pat nesveikai, ir net išvaizda tokia - jeigu Manteliui uždėtume barzdą ir ilgus plaukus, jis atrodytų lygiai taip pat ;D Nu super.
Va, labai labai patiko. Paskui vakarą praleidom pas Kašėtas :) O prieš koncertą su Mildute vaikštinėjom po miestą, kur buvo LABAI šalta!

Komentarų nėra: