trečiadienis, gruodžio 22

Karnivalas

Šiandiena taip pat buvo nebloga, sakyčiau ;D Buvom karnavale.
Tai ten ne tiek smagu pati šventė, bet susitikimas su seniai matytais žmonėmis - dar mokiniais ir jau studentais. Pavyzdžiui, Viljus net apkabino mudvi su Agne ;D Tai tipo nefainai? Kas yra užvis nuostabiausia, tai kad susitikau GVIDĄĄĄĄĄ!!!!!!! O mai gaaaaad. Nemačiau jo nuo vasaros, kaip žinia. Tai taip smagu buvo :) Tik Aušros nebuvo, o tai būtume visa BŪKLĖ susirinkus :( Nu bet panašiai ir buvo. Pabuvom pas Ramoškienę, išgėrėm erbetų. Dar Virgis su Šariu iš Danijos prisidėjo :)
Kadangi Virgis turėjo nueiti pas Kš, tai mes su Šariu jį palydėjom. Na, ir ta proga nusifilmavom mokyklos būsimame filme :D Taip tiesiog gavosi. Su šokiais ir linkėjimais, krč :D Bet kadangi mus visi žino, ir žino, kad mes ir po keliasdešimt metų atėję taip pat elgsimės (ta prasme, kaip nesubrendėliai :D), tai koks ir skirtumas. JOKIO.
Po visko šiaip ne taip aš, Agnė, Virgis, Gvidas ir Šaris ėjome į retrinę. Ten nebuvo vietų, tai nuėjom iki Virgio, sėdom į mašiną ir važiavom į Smagratį. Kurmi, ten ponų restoranas, o mes sutrukdėm jiems ramų vakarą :D Atėjom, tai kai pradėjom krykštaut ir kvatoti, tai taip ir nebaigėm :D Manau, visiems palengvėjo, kai mes išėjom. Ne visiškai, nes Gvidas dar liko :D
Tiek naujienų. Viskas buvo puiku, gražu ir visaip kaip nuostabu.
Ai, tiesa. Dar iš Smagračio su Agne nuėjom pas Arną, pasveikinti jo tėtuko su gimtadieniu. Arno nebuvo, tai šiaip pabuvom, palaukėm jo ir va :D Nk tk.
Labai mėgstu savo draugus omg jie nerealūs aaaaa!!

Komentarų nėra: