penktadienis, vasario 4

Klausimas

Nuėjom šiandien su grupioke užsiregistruoti dėl Erasmus kalbos testo. Kaip visi sakė, kad bus lengva, tai dabar taip nebemanau. Testas bus iš profesinės kalbos, o pokalbis - apie Lietuvą, Kauną, KOLEGIJĄ.. :D Tai va, sunkumas tame, kad reikės pasidomėti kolegija ir kažką dar įsiminti. Testas trečiadienį.
Ta proga, kad žengėme šį žingsnį, nuėjau į parduotuvę ir susikūriau ten troškinio receptą. Į jį įeina:
* sojų kubeliai
* paprika
* svogūniukai
* morkytės
* pievagrybiai
Dar nusipirkau konservuotų žirnelių ir kukurūzų, bet kadangi mano keptuvė ribota, tai iš jų pasidarysiu mišrainę :D
Tai va, žinokit, buvo LABAI skanu. Net keista, kad sugebėjau padaryti tokį nuostabų patiekalą, kuriam daug mokslo ir nereikia. Dabar sėdžiu sau patenkinta ir soti, o dar viena porcija liko vakarui, tai pasišildysiu ir vėl bus labai skanu.
Nėra kambariokių dar, tai galiu sau ramiai garsiai klausyti muzikos, Metallica šitais jau pjausto kažkiek tai daug minučių, o man kad smagu, kad smagu.
Kaip manot, į kokią šalį geriausia būtų vykti su Erasmus: Latviją, Estiją ar Daniją? Parašykit, kodėl taip galvojat.

3 komentarai:

X-1 Cyg rašė...

į estiją, nes faina šalis. nors ir danija faina, gal net geriau į daniją, turbūt ten mokslo kokybė geresnė. nors aš važiuočiau į estiją, nes faina šalis. o danijoj ir maistas daug kainuoja, andrius kai švedijoj buvo tai tik pigius makaronus ir pigius ledus valgydavo.

Anonimiškas rašė...

Danija :)

Andiz rašė...

As tai sakau kad i Latvija. Kadangi pati sakei kad ten geriausiai atitinka jusu programa. Ir siaip man butu arciau vaziuoti pas tave :D*