sekmadienis, vasario 27

Ši diena mums džiaugsmui duota

Šiandien (na, gerai, jau vakar) įvyko labai fainas koncertas.
Koncertavom Kauno arkivyskupijos salėje su choru ir grupe. Buvo jėėėga ;D Išsitaškėm, kaip pasakytų šiuolaikinis jaunimas. Nors ir buvau su bliuskute trumpomis rankovėmis, o dėl baisaus šalčio buvau užsidėjusi šaliką, bet jau antros dainos pradžioj tas šalikas gulėjo ant žemės. Labai smagiai viskas praėjo, tiesą sakant, taip ir tikėjausi :)
Dainuojam mes ten gospelus ir šlovinam Dievą. Žinau, kad man, kaip netikinčiai, gal ir nederėtų taip elgtis, bet kad jau ne vienerius ir ne dvejus metus turiu reikalų su religine muzika, tai viskas gerai :D Labai gražu, kad į koncertą atėjo daug žmonių - sėdėjo visa salė. Tik va gaila, kad jie tik sėdėjo. Šarūnas visaip bandė užvedinėti publiką, o mes irgi tikrai nestovėjom kaip prikaustyti. Bet, matyt, lietuviai dar nėra tiek užaugę, kad galėtų koncerte elgtis taip laisvai, kaip nori. Aišku, aš nekalbu apie bobutes, joms tai nebūtina ardytis ;D Bet jaunesni galėjo bent šiek tiek pajudėti savo vietose..
Ketvirtadienį koncertas vyks Girstutyje. Maloniai rekomenduoju (?) atvykti! Bilietai šiek tiek kainuoja, bet apie tai teiraukitės Tiketos kasose ;D Bus tikrai smagu. ;)

Komentarų nėra: