pirmadienis, vasario 14

Sjum walentjnkea ;]**~

Tradicinis (arba ne) sveikinimas su Valentino dienele ;))) Būkit laimingi.
Pf, kas čia per diena, nesuprantu :D Va šiandien tai su Vita atšvęsim šitą šventę su šampanu ir kvatodamos iš ko nors :) Būsim viena kitos Valentinės :D Tipo nefainai.
Chore man labai nepatinka kai kurios merginos. Blemba, šešiolikinės susirinkusios pas tokią nuostabią mokytoją į savo privalomą chorą ir daro nesąmones. Ne iš gero gyvenimo renkamės septintą valandą vakaro į papildomą repeticiją, tikrai ne. Bet tai ateina, žvygauja ten pastoviai ir nepadainuoja dar normaliai. Solistės. Pf. Ir mokytoja tada nervinasi, ir mums nieko gero. Žodžiu. Reikia dar joms pasimokyt ko nors. Pavyzdžiui, pagarbos ir laiko taupymo. Pasakiau kaip kokia sena teta, bet tai kad nervina.
Dar šiandien buvo slauga, kas yra blogai. Nepatinka nepatinka nepatinka. Rašysim po milijoną. Slaugos bus 16 kolių, o pasirodo, kad dar ir iš praktikos rašysim kas savaitę. Tai maniau, kad pajuokavau, kai sakiau, kad rašysim iš ko nors 32 kolius. Pasirodo, tai visai nejuokinga. Užjauskit mane ir išbraukit šio pusmečio savaitgalius.
Bet smagu buvo, kad atvažiavo Arnutis, tai truputį buvom susitikę ir buvo faina :)

1 komentaras:

liruz rašė...

Visai čia normaliai pasakei. Mane irgi nervina, kai jaunesnės, vyresnės ar mano bendraamžės, nesvarbu, daro nesąmones, žvygauja ir t.t. Tai ko ble atėjai, pakikent ar padirbėt? Feh :/