antradienis, kovo 15

Aušra, soriux, kad per dažnai rašau ;DD

Šiandien turėjau beveik laisvą dieną, tai iš anksto susiplanavau visokias gastroles.
Ryte buvo žiauriai sunku atsikelti :( Aišku, nereikėjo sėdėti prie kompo ir žiūrėti nuotraukų, bet kaip gali taip nedaryti, jei tos nuotraukos iš senovės ir žiauriai mielos.. ;D Prisiminimai, ech. Žodžiu, nuvarėm į lietuvių, ten vos neužmigau, paskui nuvarėm į biomechaniką, kur aš nieko nemokėjau, bet vis tiek gavau 7 ir 8, tai galutinis gavosi 9 - labai puiku. Po to varėm su grupioke pas koordinatorių dėl Erasmus. Tai jis toks pernelyg atsipūtęs. Pasirodo, net mūsų dokumentų neturi arba kažkur nukišęs. Pasakė, kad į Latviją tai tikrai nevažiuosim, tai dabar vienintelė viltis estai. O jie atrašys dviejų savaičių bėgyje (turbūt jiems neina greitai rašyti, vargšeliai..). Tai vėl po dviejų savaičių kaip kokios ubagėlės trinsimės ten ir klausinėsim, ar varom, ar ne.
Po koordinatoriaus ėjau užsiregistruoti pas savo senąją kosmetologę :) Ji pakeitus šukuoseną ;D O šiaip ten taip sava.. Kur čia nebus sava, jeigu du metus kiekvieną mėnesį važinėjau ;D Ir kas fainiausia, kad ji mane atsimena! Tikrai maniau, kad neprisimins, juk klienčių tai turi per akis. O štai ėmė ir prisiminė. Tai labai smagu pasidarė :) Kitą antradienį eisiu pasikankinti truputį.
Vėliau nuėjau susitvarkyti akinių. Jie buvo susikreivoję. Tai ta moteris paklausė, ar nebuvau prigulus ar kur atsitrenkus.. Pasakiau, kad ne, ir tik paskui prisiminiau, kad po atsitrenkimo į Tele2 salono sieną, per kurią norėjau išeiti, jie ir pakrypo.. ;DD Bet gerai, kad neatsiminiau, nes negi sakysi žmogui, kad atsitrenkiau į sieną? Taigi nesąmonė. Ir gėda :D Žodžiu, dabar jau viskas gerai. Nešiosiu sau į sveikatą, kol vėl kur nors neatsitrenksiu.
O galutinis tikslas buvo kraujo donorystės centras. Nuo to laiko, kai daviau kraujuko, praėjo jau beveik 4 mėnesiai, tai pats metas vėl duoti. Nu tai padarė tyrimą, užpildžiau anketą ir viską bla bla bla. Ir nepaėmė! Sakė, kad negaliu duoti. Nu faina ;D Hemoglobino per mažai turiu. Ir turiu valgyti geležį. Mama vitaminų gerti neleido, ir gerai, tai dabar turiu tokį lapelį, kuriame yra surašyti maisto produktai, kuriuose yra geležies. Tai bandysiu juos valgyti.. Ir gal po mėnesio galėsiu jau duoti kraujo :)
Va, o vakare visai netikėtai išėjom su panom į miestą ;D Nu nevisai į miestą. Į piceriją :D Valgiau paragą už tris pem. Nom nom nom, dar dabar soti (smirk)
Rytojui pasilikau dvi Glee serijas. Ir baigsiu pirmą sezoną! Esu faina, nes turiu priklausomybę ;DD

2 komentarai:

ausrinezvgzd. rašė...

Labai sveikintina, kad dazniau rasyt pradejai :DD o as stengsiuos neatsilikti :)

mildabi rašė...

Pasakiau, kad ne, ir tik paskui prisiminiau, kad po atsitrenkimo į Tele2 salono sieną, per kurią norėjau išeiti, jie ir pakrypo.. ;DD

juokiuosi sau viena garsiai visai:D