ketvirtadienis, kovo 24

Noriu miego

Ši savaitė buvo baisi. Išgyvenau ją. Bet vis tiek, nieko gero. Anksčiau taip nebuvo, kad kai paklausia kas nors, kaip man sekasi, tai sakau, kad blogai. O šiandien taip ir pasakiau. :( Taiptaiptaip, žinau kur įstojau ir kad neturiu teisės skųstis, bet žmogiškumo irgi reikia turėti.
Žinot, koks geriausias dalykas yra? Toks, kad daugiau nebebus slaugos, tik baisuoklis egzaminas balandžio 20 d. Šiandien buvo paskutinė, sumaučiausia, paskaita. Tiksliau, praktika. Ta dėstytoja kelia paniką, baimę ir nerimą :( Baisiai nepatinka. Kartais atrodo gerutė, bet kartais tai neduok tu die. Aš tik džiaugiuosi, kad neturiu nė vienos skolos iš šito dalyko ir kad man išeina visai padorus pažymys. Jei gerai paskaičiavau, tai gal net 8 išeis (čia dar be savarankiško ir be egzo), o tai jau yra aukščiau mano (ir visų) ribų. Patikėkit, šitas dalykas tikrai baisus, ir taip nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jis baigėsi, kad jūs net neįsivaizduojat.
Baisiai pavargau šiandien, taip noriu namo, kad net nežinau kaip. Labailabailabai. Bus labai gerai vėl važiuoti mašina, o ne autobusu, su smagia kompanija :) Ir tikiuosi, kad kita savaitė nebebus tokia tragediška.

Komentarų nėra: