pirmadienis, balandžio 4

ljoodna

Šį vakarą leidžiu liūdnai. Dieną buvo taip smagu, nes buvo labai fainas pavasaris. Pagaliau! O vakaras kažkoks nenusisekęs. Nieko gero nepaveikiau. O reikia nemažai. Px.
Mane labai nervina, kai parašo grupiokė, norėdama paklausti, ką išmokau. C'mooooon, negi jai tikrai įdomu? Arba klausia dėl to, kad labai konkuruoja. O taip laisvai gali būti. Na, man tai ne itin įdomu, kaip kitiems sekasi. Svarbiausia žinau, kaip pati - moku ar nemoku. O ta tai išvien klausinėja, ar jau tą išmokau, ar aną išmokau. Prieš kolius būtinai garsiai galvoja, kas bus kolyje, lyg kitiems ta nuomonė įdomi. Ir išvien kartoja 'ta prasme'. Galima apsivemt.
Norėjau pasidžiaugti, kad slaugos kursą pabaigiau be skolų, liko tik egzaminas (nes tikiuosi, kad savarankišką irgi įvertins bent penketu). Kitiems kur kas riesčiau, vargšeliai :( Užjaučiu juos labai begalingai, kadangi pas tą dėstytoją ne pyragai mokytis.
Šiandien buvo neatidėliotina pagalba, o šis dalykas bus naujas gūsis mūsų moksle. Vyks savarankiškas mokymasis, nebus jokių darbų (dėl to blogai tas, kad nedarysim nieko praktiškai, bet šiaip tai ai). Pirmadienį turim visi pristatyti referatus, o paskui per kelias paskaitas juos pristatysim. Tai ir bus medžiaga mūsų egzaminui, per kurį reikės aprašyti vieną kurią nors temą. Visiška šviežiena - nebus jokių kolių. Ir tai turbūt vienintelis mūsų mokomasis dalykas, kuris bus lyg palengvėjimas po visokių nesąmonių! Kartais ir pas mus ateina šventė.
Ai, skaitau žinokit puikią knygą - Geišos išpažintis. Paskaitykit ir jūs, jei netingit. Įtraukė nuo pirmo puslapio :)

Komentarų nėra: