trečiadienis, gruodžio 7

Geriausi mūsų vakarai

Praėjusį savaitgalį praleidau geriausiai per visą tą laiką, kai likdavau savaitgaliais barake. Tai dėl to, kad buvo likę mano mylimiausi barakiniai grupiokai, su kuriais dabar baisiai sunku išsiskirti porai mėnesių..
Penktadienį buvo paskutinis egzaminas. Po jo vakare ėjom su grupiokais į Bravariją. Juokitės nesijuokę, bet tai buvo pirmasis mūsų grupės pasisėdėjimas per pusantrų metų. Normaliai, ką? Labai džiaugiuosi, kad atėjo nors 11 iš 28, nesvarbu, kad su kai kuriom panom nelabai, bet vis tiek buvo smagu :) Grįžom po 12 ir ėjom valgyti mano lazanijos, kurią tą naktį pagaliau pribaigėm.. Prašnekėjom, pasijuokėm su savais ir nuėjom miegot apie 3 valandą.
Šeštadienį užsiiminėjom darbeliais, kadangi pirmadienį turėjo būti paroda, o kai ko dar nebuvom padarę. Vakare nukeliavom pas Justę žiūrėti Šok su manimi, nes jie visi (Justė, Ignė, Raskė ir Vytas) kiekvieną šeštadienį žiūri. Nu tai negi būsiu liurbė ir neisiu kartu? :D O bežiūrint jau taip pilvai pradėjo gurgti, kad su Igne ir Rasa apie 12 valandą prisiskutom bulvių ir išsikepėm. Nom nom nom. Vytas žiūrėjo keistai, bet jis prie mūsų jau taip pripratęs, kad nieko ir nebesakė. Be abejo, viskas bulvių valgymu nesibaigė. Šnekučiavomės, atėjo Vyto kambariokas, kuris tą vakarą pasirodė jau nekaip, o kitą išvis susišiko visą turėtą reputaciją :D Bet čia atskira istorija ir nemokėčiau visko tinkamai perteikti..
Sekmadienį keliavom įžiebti eglutės :) Ne visi šįkart, nes Raskė buvo pas brolį, o Vytas pabijojo lietaus ir nesamo šalčio. Tad su Ignyte ir Juste nukeliavom į Hesburgerį, prikirtom nesveiko maisto, pažiūrėjom, kaip įžiebia eglutę iš plastikinių butelių (atrodo nerealiai), permirkom, nes rimtai pradėjo stipriai lyti, bet vis tiek viskas buvo labai smagu. Kai grįžom vėl pas Ignę susirinkom gerti erbetos, o aš dar atsinešiau Protų mūšius, su ta intencija, kad norėjom pažiūrėti, kiek žino vienas visažinis žmogus. Pasirodo, ne toks jau ir visažinis. Ir vis tiek tą vakarą vėl pasilikom mes penkiese, dar žaidėm kortom, o po to išėjusios iš prausyklos su Igne ir Rasa prašnekėjom prie mano kambario mažiausiai valandą. Atrodo, kiekvieną dieną susitinki tuos žmones, viskas, kas vyksta, yra bendra, tai šnekos ir neturėtų būti labai daug..? Ot ir ne.
Pirmadienį truputį supykdžiau Arnuką pasakydama, kad atvažiuosiu diena vėliau, o ne taip, kaip planavau. Todėl, kad man į galvą smogė suvokimas, kad viskas, tai juk paskutinis vakaras.. Dabar išvažiuosim visi namo, sausį bus praktika, kurią aš atliksiu Klaipėdoj, o tai reiškia, kad savo mylimiausių draugučių nematysiu du mėnesius! Antradienį su Igne ir Rasa atsikėlėm 6:15, kad galėtume atsisveikinti su Vytu, kuris turėjo anksti išvažiuoti namo.. Manau, jam buvo smagu, nesvarbu, kokios užtinusios mes atėjom :) Stovėdama stotelėj vos neverkiau, nes pagalvojau, kaip pasiilgsiu ir dar pamąsčiau, kad po pusantrų metų bus viskas, su visam išeisim iš barako ir pasuksim savo keliais.. Oh gaaaš.

Komentarų nėra: