penktadienis, gruodžio 30

Nominacijų dar niekad nedariau

Kažin, įmanoma visus metų įvykius įsprausti į tam tikras nominacijas? Manau, kad taip :D Pasaulis padaro, tai dėl mano vienos mažo pasaulėlio neturėtų kilti problemų.

Na, dėl metų įvykio kilti abejonių neturėtų.. Be abejo, tai buvo EuroBasket'11! Pastarąsias dvi dienas jį vis atsimenu, tai taip malonu.. Keista, kad buvo viskas dar palyginti neseniai. Nes taip lauktas ėjo ir praėjo, bet prisiminimai visgi dar gyvi maždaug iki gyvenimo galo.
Metų susitikimas man yra susitikimas su senu ir labai brangiu draugu Pauliumi :) Kodėl taip titulavau šį, atrodo, nereikšmingą įvykį? Todėl, kad su draugais nesimatyti dvejus metus yra labai blogai, labai. Nors kitaip nebūtų tokios nominacijos.. :D
Metų reginys - Lenny Kravitzo koncertas. Be komentarų.
Metų nusivylimu tituluoju nepavykusiai praeitą atranką į Erasmus'ą. Viską padarėm taip, kaip reikėjo, testą išlaikėm gerai, pažymius turėjom gerus, o kas išvažiavo į kitą šalį studijuoti? Kažkas išvažiavo, bet ne mes su Brigita.
Metų kelionė tai aišku, kad į Kroatiją :D Tokios galingos atostogos buvo tokioj karštoj šaly.. Like!
Metų nauja draugystė (nežinau, kaip pavadint :DD) yra suuu.. Giedrute! Nu rimtai, jaučiu pirmą semestrą taip nebendravom.. Paskui atsirišo viskas.. :D
Metų atradimas - grupiokas Vytautas! :D Nu tikrai pirmam kurse bendraudavom nebent labai minimaliai, o kai būnam barake, ir šiaip, tai esam iš vienos ir tos pačios šauniausios barakinių chebroooos!
Metų pasirodymas buvo visai ne su choru ar per reabilitacijos šventę. Pasirodėm su Giedre akademinėje scenoje! Skaitėm pranešimą studentų konferencijoje ir ten sulaukėm daug pagyrimų, nes labai gerai pasirodėm ir nustebinom visus. Net save :D 2012-tais vėl varysim!

Galvoju, ką dar pamiršau.. Viso blogo tikrai neperskaitysiu, bet, manau, kas jau įstrigo į galvą, to neištrauksi :) O ko nėra čia, reiškia, nebuvo svarbu :D Nebent primintumėt man ir tada GALBŪT, perėjęs mano vienos komisiją, tas įvykis atsidurtų sąraše. Dar yra laiko ;D

Komentarų nėra: