pirmadienis, kovo 1

o šiandien tai visai šūdina diena

Vakar buvom spektaklyje! Kaip seniai buvau tokiame dalyke. Ir dar TOKIAME ;D Improvizacijų spektaklyje išvis nebuvau buvusi. Buvo kūl.
Važiavom ten dėl to, kad šeštadienį buvo mamytės gimtadienis. Bilietus į šį puikų spektaklį nusipirkom jau sausį, kai feisbuke užmačiau, kad vyks Klaipėdoj. Mamytei nieko nesakėm iki pat tol, kol atvažiavom prie koncertų salės :D Gimtadienio proga padovanojom kvietimą į restoraną, nes nenorėjom, kad kaip nors bjauriai apsirengtų :DDD Restoranas prašmatnus, mes išsičiustijom, tai ir mama gražiai apsirengė. Nu ir va. Nuvykom mes į tą Klaipėdą, dar apsilankėm Bauer pristatyme, nuo kurių jau vėžys puola, nuvažiavom į Akropolį elementų.. :D Ir tada jau važiavom į vietą. Khh ;D Pravažiavus pro restoraną, mama paklausė, ar ne čia. Kadangi dar buvo likę nemažai laiko, tai pasakėm, kad važiuojam truputį kitur :D Atvažiavom prie koncertų salės. Mama iškart atgamino, kad tą vakarą - Kito kampo spektaklis :D Mes visi vis tiek nieko nesakėm, kai ji klausinėjo, ar tikrai čia eisim. Paskui išvadino mus durniais :DDD Bet tikrai kad nesigailėjo.
O ir niekas nebūtų gailėjęsis pamatęs tokį šou. Na, viskas vyko taip, kaip būdavo laidoj Pagauk kampą. Pusantros valandos trukmės pasirodymas nė kiek neprailgo, net per trumpai, sakyčiau ;DD Aktoriai nerealūs. Prisijuokėm iki ašarų ;D Ir publika gera, su savo idėjom ;D Žooodžiu, viskas labai fainai ir labai patiko. Balandžio 24 d. vėl jie bus Klaipėdoj, gal kas nori padovanoti bilietą? :DD

1 komentaras:

Sandra rašė...

aš aną antradienį buvau. kaip smagu buvo!