ketvirtadienis, liepos 22

Arnai, nepyk ;D

Šiandien Arnas pareiškė pretenzijas, kad apie jį nesu rašiusi bloge. Nu bet gi tai didis melas! :( Todėl, tamstos užminta užuomina, pasisakysiu, kaip čia viskas buvo.

Nors ir sėdėdavom vienoj lietuvių klasėj, o tai reiškia, kad tik vieną dieną per darbo savaitę nesimatydavom, vienas kito net nepastebėdavom. Va, pavyzdžiui, jis tik šiandien sužinojo, kad kartu ėjom ir į etikos pamokas. Shame on you! Viskas pasikeitė (diev, kaip kvaila ;D) interneto dėka. Prieš aštuonioliktą Agnės gimtadienį netyčia vibe.lt susižinojo jis, kad aš - ta pati Paulina iš mokyklos. Pradėjom tą vakarą labai bendrauti. Kitą dieną varėm į Agnės gimtadienį, na, bet ten nelabai daug bendravom, nes jis, kaip dar neišprusęs mokyklos pilietis, galvojo, kad aš draugauju su kai kuo kitu. Nk tk.
Paskui, žinau, bendraudavom su pertrūkiais. Bet va jau vasarį, ypač, kai buvom su V. išvarę pas Mildutę, tai visai nemažai susirašinėdavom.
Kažkada, kai pirmą kartą buvau pas Arną nuėjusi padėti su ponia interpretacija, tai mes beveik nieko nesimokėm, o tik šnekėjomės. Labai daug. Dar žiūrėjom nuotraukas ir buvo labai smagu. Ir dar kažkada jis buvo atėjęs pas mane žiūrėti filmo (American Beauty, tą tai atsimenu), ir atsinešė vaflių su rududu niam niam.
Vasario 16 d. buvo užgavėnės, o per jas buvo BAISIAUSIAI šalta. Įšalau iki kaulų smegenų ir dar daugiau. Nes buvom mieste su Virgio šeima, dar kaip tik Jolita buvo grįžus, o paskui ėjau pas Arną, nes buvom susitarę žiūrėti kažkokį filmą (nepamenu net kokį). Ir aš ten drebėjau drebėjau.. Nes, kaip jau sakiau, buvo taip šalta, kad ką žinau. Ir tada *mhm* Arnas mane taip tyliai ramiai *mhm* apkabino (čia reikia skaityti kosint, tipo kad nesigirdėtų, ką sakai). Nu ir va. Visokių gražių akimirkų buvo :) O kad ir baisiai keista, tai net nereikia sakyti. Bet dabar atrodo, kad viskas vyko gilioj senovėj, nors tik prieš 5 mėnesius ir 1 dieną. Tai va.

Tikiuosi, nuodėmė išpirkta ir VISKO aprašinėti nereikia :D

1 komentaras:

ausrinezvaigzde :) rašė...

kaip grazu! :))))