ketvirtadienis, liepos 8

Ilsiuosi

Savo klajones užbaigiau ganėtinai puikiai, sakyčiau.
Pirmadienį pirmą kartą važiavom į garsiąsias Gegužines, kurios vyko Kūlupėnuose! Gvidutis buvo tiek daug pripasakojęs, kad turėjom nuvykti. Be to, koncertavo mūsų puikieji trečiokai, kurie jau bus ketvirtokai, bet mums turbūt visada išliks trečiokais. Mes (aš, Arnas, Agnė, Aušra, Gvidas ir Laima) buvom didieji jų fanai. Stovėjom prie pat scenos, mokėjom visas dainas, šokom, plojom, cypėm, Agnė šaukė 'Mantai, noriu nuo tavęs vaiko!' ir t.t. Na, gerai, muzikantus turbūt šiek tiek blaškėm, nes štai Viljus tai labai stengėsi į mus net nežiūrėti.. :D Žvilgteldavo, nusijuokdavo ir purtydamas galvą nusisukdavo. Jiems padainavus mes, kaip tikras fanklubas, bėgom ten, kur muzikantai nulipa nuo scenos. Viljus sakė, kad mes buvom geriausi fanai ir visi visus mus stipriai apkabino :) Tad dabar su Agne jau turim dvi vieteles, kur sugrįžti: Paskutinis skambutis (tų mūsų brangiųjų trečiokų) ir Gegužinės.
O vos tik grįžau iš Kūlupėnų, važiavom su tėvais ir Arnu į Latviją. Šįkart aplankėm Liepoją. Važiavom ten todėl, kad tėvai persigando supratę, kad buvo keturios laisvos dienos ir mes niekur nebuvom nuvažiavę ir neturėjom jokių ekskursijų. Tad mama vakare prisiieškojo informacijos apie Liepoją ir kitą rytą jau lėkėm. Buvo labai faina.
Miesto centre, kurį ir buvom suplanavę aplankyti, pasirodė dar didesnė įdomybė. Kadangi Liepoja vadinama muzikos miestu, tai ten ant šaligatvių yra daug natelių, kurios veda turistus prie žymių vietų, kurios pažymėtos gamos natomis. Tai mes sėkmingai visa tai ir apėjom, plius pasukom ilgesniu maršrutu ir apžiūrėjom keturių instrumentų vieteles. Vieno neradom :( Smuikelio.
Po šito pasivaikščiojimo važiavom prie jūros. Ten yra molas, kurio ilgis 1 km 800 m. Pavalgėm ir tėvai nuėjo iki galo, o mes pasilikom vidury ir laukėm. Tai deginomės.
Dar po to nuvažiavom į Karostas cietums. Nu tipo į kalėjimą. Ten paturėjom ekskursiją su gidu. Buvo vau. Labai įdomu ir baisu. Kai papasakojo, kaip ten viskas vykdavo, tai eina fdfsdfb. Ten galima išsinuomoti kalėjimo kamerą ir likti nakvoti. Tai ką žinau, turi būti visai trenktas, kad taip elgtumeisi..
Bet kad ir kaip ten buvo baisu, vis tiek kelionės pabaigai labai tiko, nes tikrai buvo įspūdinga. Įsirašysiu šitą kalėjimą į lankytų kalėjimų sąrašą. O dabar tai ilsiuosi, niekur nesivadaloju ir man gerai.

Komentarų nėra: