sekmadienis, liepos 18

Stok!

Šiąnakt šventėm Aušros gimtadienį, todėl beveik kiekvieną parašytą žodį redaguoju po kelis kartus.
O o o. Atvykom su Virgiu ir Arnu pas Aušrelę anksčiausiai, be abejo. Padėjom jai ruoštis: daryti salotas, skusti bulves, vyrai kūrė laužą, mes su Au dengėm stalą, visi draugiškai statėm palapinę.. Todėl kai kiti atvažiavo, tai jau viskas buvo paruošta kaip reikiant. Padovanojom Aušrelei labai puikią dovaną. Indą lazanijai kepti (sakėm, kad kai keps pirmąją lazaniją, mus pasikviestų ragauti :D) ir formeles sausainiams. Dar su Virgiu padarėm labai gražų atviruką ant gofruoto kartono.
Balius buvo geras, nes buvo labai skanaus maisto :D Ir dar faini žmonės. Valgėm šernienos šašlykų, niam niam. Dar buvo ožiuko šonkauliukų, bet tų jau neragavau.
O vakaro kulminacija, aišku, buvo festivalis haše. Dėmesio verti buvo du koncertai: Vaido Baumilos ir Manto. Na, man labiau patiko Mantas, kadangi jo daugiau išgirstu ir moku dainų žodžius. O jau kad prisišokom, prisidainavom, net nepašnekėjau paskui.. ;D Tą koncertą tai žiauriai užskaitau, laabai patiko, o Mantas dar labiau pradėjo patikt ;D Gerai, nuo jo neatsilieka ir šokėjas Gytis Ivanauskas 8-)
Dabar išvien klausau Mantą ir Kernagio dvi dainas.

Komentarų nėra: