trečiadienis, lapkričio 17

ghrr

Klausykit, o jums būna tokie laikotarpiai metuose, kada viskas užknisa negyvai ir norisi kažkur pabėgti arba tiesiog paatostogauti? Gal kartais dabar kaip tik taip ir yra? Kas žino vaistų nuo to?
Po savaitgalio supratau, kaip man jau viskas atsibodo. Noriu namo. Nieko keisto - nebuvau ten nuo ilgojo savaitgalio ir būsiu tik gruodžio 3. Bet kažin, ar tame esmė. Manęs čia niekas neskriaudžia, šilta, turiu ką valgyti ir su kuo šnekėti. Bet vis tiek siaubulingai laukiu atostogų. Reikia man jų nežinau kaip ko. Jaučiu, kad kaip oro. Atsibodo mokytis, todėl dabar dažnai nustūminėju mokslus ir veikiu nesąmones. Atsibodo tas pats kambarys, o pas kitus eiti irgi nesinori. Ghrr.. Nemėgstu, kai taip būna.
Nelaukiu ir kitos savaitės, nes:
* pirmadienį nuo ryto iki vakaro sėdėsim psichologijoj, nes turim belekiek darbų
* antradienį rašom lotynų kolį, kuris bus sunkus, nes iš būdvardžių, kuriuos sunku suprasti
* trečiadienį rašom anatomiją
* ketvirtadienį reikia pristatyti ergoterapijos darbą tema 'Veikla kaip žmogaus egzistencijos pagrindas' - neturiu supratimo, ką ten reik daryt
* penktadienį rašom anglų kolį, kuriame net neįsivaizduoju, kas bus
Laukiu nebent tik dėl to, kad ta patį sumautą penktadienį važiuosiu pas Agnę, kurios nemačiau nuo vasarą vykusio ate ate vakarėlio. O paskui grįšiu iš pasakos ir vėl viskas bus taip pat bjauru.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

3kart fwj