pirmadienis, lapkričio 15

viskas blogai, kas greitai baigiasi

Ką tik buvo atėję du juokingi vaikinai :D Liepė feisbuke pamėgti puslapį prezervatyvai.net ir ant jų anekdoto paspausti patinka. Na, kadangi priešintis barake negalima, lai visi būna draugai, tai dabar ant fb sienos puikuosis užrašas, kad mėgstu prezervatyvai.net.
Bet šiaip tai norėjau papasakoti apie puikiąsias mini atostogas :)
Visą savaitgalį ir dar daugiau buvau Kėdainiuose! Penktadienį ėjom į krepšinio varžybas, kuriose žaidė Kėdainių 'Nevėžis' ir Talino 'Kalev/Cramo'. Menki jouka estams buvo! Pralaimėjo, kaip aišku. Bilietus gavom už dyką, nes Arnas jau įgijo naudingų pažinčių Kėdainiuose - susipažino su vieninteliu legionieriumi Nevėžio komandoje, su kuriuo gerai sutaria, bendrauja ir t.t. Tai va, sakė, kad jei tik kada reikės, tai tegul tik paprašo, ir Blaz duos bilietų :) Geriau ir negali būti ;D
Apskritai tai savaitgalį pasidarėm HP filmų maratoną. Tai reiškia, kad pažiūrėjom visas HP dalis. Man, kaip maniakei, LABAI patiko, be abejo ;D Ir dabar dar labiau laukiu paskutiniosios. HP paskutiniosios dalies.
Grįžau šiandien. Nuostabu, kad nebuvo psichologijos! Tai galėjau pailsėti nuo Kauno dar vieną dieną :) Net neatrodo, kad šiandien pirmadienis. Ir nenorėjau grįžti.

Komentarų nėra: