šeštadienis, balandžio 21

Pozityvu!

Čia aš mąstau apie gerą gyvenimą
Šiandien labai pozityvi diena! Tokia teigiama nuo pradžios iki pabaigos. Trumpai galiu ją apsakyti (na, dėl to čia ir rašau :D).

Atsikėliau išsimiegojusi - o tai yra be galo keista būsena, kuri pasitaiko retai (ypač per mokslo metus). Nors manęs ir laukė egzaminas, tačiau tai nė kiek netrikdė. Nusileidusi žemyn, jau eidama pirkti dėstytojoms gėlių, pamačiau nuostabų užrašą lentoje: laiškas Paulinai!!! Taigi TAIP ILGAI jo laukiau! Gerai, gal ir nelabai ilgai, bet tikrai labai labai laukiau, kasdien vis nusileisdama ir pamatydama, kad dar ne man.. Tai va, įsimečiau laišką į tašę ir išsišiepusi bei nekantraudama jį paskaityti iškeliavau.
Čia aš su broliu
Egzaminas sekėsi taip pat gerai. Na, kol jį rašiau, tai taip nemaniau, bet pasirodo, kad viskas puiku. Gavau 10, o vakar tiek mažai tesimokiau.. Viską perskaičiau gal du kartus įdėmiai (o medžiagos vis dėlto buvo nemažai). Kiti dar vargo ir darėsi šperas. Galiu pasidžiaugti savimi, kad stipendiją ir gerą pažymį užsidirbu savo galva :) Ypač kai egzamine buvo keletas klausimų, apie kuriuos nebuvau išvis girdėjusi ;D Ir apibrėžimų naujų sukūriau, ir, matyt, į tuos negirdėtus klausimus pasisekė atsakyti tinkamai.
Po to dar buvo neįmantri paskaita, kurios metu buvo gana nuobodu, bet ji juk paskutinė - o čia irgi geras dalykas.
Čia aš su broliene prie gražaus funikulieriaus
O po šitokių darbų su Giedrute keliavom pas Kašėtas į svečius. Nuotraukose mes jau džiaugiamės gražia pavasario pavakare. Buvo tikrai šilta ir lynksma.
Ta proga, kad buvo šilta, nusprendžiau išlipti iš autobuso ne savo stotelėje, o truputį anksčiau, ir nueiti į parką. Ne be reikalo ėjau.. Atidariau skaitymo parke sezoną! Truputį smelkėsi vėsa per striukę, tai ilgai nepabuvau, bet vis tiek pusvalanduką paskaičiau - o lauke visada geriau skaitosi.
Grįžusi skaniai pavalgiau, atėjo Vytautas ir pažiūrėjom filmą :) Taip ir užbaigiau savo gerą dieną. Norėčiau, kad būtų daugiau tokių fainų dienų kaip ši :) Nors gal tada nebūtų taip ypatingai džiaugsminga, ane?

Komentarų nėra: