antradienis, balandžio 3

Sapalioju

Rytoj - laisvadienis. Todėl, kad esu šaunuolė ir apsigyniau darbus - dėstytoja leido pailsėti. Geras jausmas žinoti, kad antradienį nereikia keltis 6.20 val. O gal ir anksčiau.
Ir visgi laukia daug darbų: kūncė, dušas, apsilankymas pas valdžią grupės reikalais, knygynas, paštas, savarankiškas darbas, kitas savarankiškas darbas..
Šiandien planavau pažiūrėti vieną Star Warsų epizodą, kad beliktų tik paskutinis (oi, dar nepasakojau, kad savaitgalį buvo StarWarsWeekend), bet kaip tu, žmogau, barake pažiūrėsi.. Ateina va draugė ir prašnekam apie linksmus ir rimtus dalykus. Negi išvysi. Juolab kad ir kalbėtis patinka. Pasipasakoti. Planuoti.
Prieš miegą dar paskaitysiu knygą, kurią turbūt ir vėl teks prasitęsti, nes nespėsiu perskaityt iki 7 dienos (jei skaityčiau, o ne veikčiau nesąmones, tai perskaityčiau per vieną dieną).
Priminimas sau: niekada daugiau neprašyti mamos, kad padarytų virtinukų vežimuisi į Kauną, kad ir kaip man jie patiktų. Kai sušąla, tai sunku atskirti, pavyksta nebent pasitelkus kirvio pagalbą. Et, pavalgysiu šią savaitę tešlą, reikia kažkaip išgyventi nieko nepirkus. Paulina, tu gali!

Komentarų nėra: