sekmadienis, balandžio 29

Užskaitau

Baigėsi savaitgalis, bet na ir kas! Jis buvo puikus :))
Penktadienį pramogas pradėjome knygyne, kur vyko susitikimas su Algimantu Čekuoliu. Buvo nuostabu, galit paskaityti tame kitame mano bloge, jei pasinaudosit nuorodos galimybe. Dar tą vakarą pasiėmėm atvykusią Doncės draugę iš Kauno, ji buvo pas mus visą savaitgalį.
Šeštadienį pramogavom turguje, o vakare kepėm šašlykus iiiiir po jų žaidėm su tečiu badmintoną! Prieš tai dar žaidėm su mama, bet paskambino Doncė, kad reikia atvažiuot parsivežt iš Palangos, tai variau :D Smagu važiuoti su mašina.
Sekmadienį į Palangą atvažiavo tokie mūsų šeimos draugai, žiauriai faini ir visada su jais smagu susitikti. Tai su tėvais vykom ten. Pavaikščiojau basom po smėlį, buvo labai šilta 8-) Pasidariau natūralų pėdų pilingą :D Dabar švelnūs kulnai nuo to trynimo į smėlį. O kiek žmonių prigulę deginasi! Bijau, kad rytoj visi gali būti krabai, nes kol kas tai buvo baltutėliai :D
Grįžusi, truputį vėliau, paskaičiau knygą (vėl ant stogo), paskui sušalau (šiandien didelis vėjas), tai ėjau skaityti į kambarį. Vėl pajutau skaitymo malonumą po tos baisios knygos. Na, o visai vakarop su tečiu apsukom keletą ratukų su dviračiais, pirmąkart šį sezoną :)) Ir dar kokią valandą mėtėm į kašį :D

Va, nusprendžiau, kad jeigu taip kiekvieną vakarą pabūtume, šiek tiek pajudėdami, tai būčiau daug sveikesnė ir gražesnė. Bet Kaune neturiu ką daryt, o namie dažnai tingiu arba vienai neįdomu. Tai va, tiek to pasiryžimo.

Komentarų nėra: