antradienis, gegužės 8

Gyvenu

Ką žinau.. Šita sesija kažkokia keista. Nelabai daug ką yra mokytis, bet tuo pačiu kai gauni egzą, tai nesupranti, ką ten reikia daryt, nes ir to nemoki, ir ano.. Lyg ir poilsiauju, bet ši savaitė primarginta visokių įvykių: vakar - egzaminas, rytoj - konferencija, poryt - egzaminas, užporyt - sutvarkyti grupės reikaliukus, sekmadienį - kelionė.. Taip ir stumiu dieneles. Dar baisiai blogai, kad nelabai turiu pinigų, o netyčia vakar daug išleidau. Tai dabar visą savaitę laikysiuosi atokiai nuo parduotuvių. Ir vis tiek gaila, kad nepriėmė šiandien manęs apskirpti; kaip aš dabar tokia važiuosiu į konferenciją..
Kai pabaigiau skaityti knygą, tai bijau paimti kokią kitą, nes žinau, kad dabar tokios įdomios nebepaimsiu. Nebent pavyktų atrasti 1Q84 trečią dalį. Ir kaskart pasiimdama skaityti tokią knygą primenu sau, kad reikia mokytis. Bet taip jau būna, kad nuo gerų knygų sunku atsiplėšti.

Barake būna linksma, kai lieka grupiokai, tada susigalvojam paveikt visokių kvailybių, kaip antai varyti į McDonaldą, bet staiga sumąstyti važiuoti į centrą ir ten nueiti pavakarieniauti į Hesburgerį.
Ir vis dėlto jaučiuosi kažkaip keistai. Reikia kažkaip susiimti į nagą ir gerai atlaikyti sesiją!

Komentarų nėra: