sekmadienis, gegužės 20

20-ta savaitė

O jetau, nieko nepapasakojau per visą šią savaitę! O tikrai nebuvo taip, kad nieko neveikčiau.
Metalistai ošia
Visų pirma - pirmadienį po sunkaus egzamino, kuris neatrodė toks sunkus, nes mokiausi, o ir rezultatai tai patvirtino, su savo šauniaisiais draugais Mildute, Virgiu ir Aušrele vykom į Vilnių, kur vyko ne bet kas, o Black Label Society koooooncaaaaas!! Visi iš manęs juokėsi, kai pasakiau, kad važiuosiu į metalistų koncertą ir kad žiauuuuriai laukiu. Net ne tai, kad juokėsi, o tiesiog pirštą prie smilkinio sukiojo. Bet numojau į tokius dalykėlius ranka ir pasinaudojau savo dovana iš širdies (kadangi bilietą dovanojo Aušra). Ne tik iš širdies, bet ir iš galvos :D Kadangi dar kelias dienas po to skausmingai sukiojau galvą, skaudėjo pasikelti nuo pagalvės rytais, o apie plaukų papurtymą, kai išsiplaunu galvą, nebuvo nė ko galvoti. Na, bet dėl tokio konco verta. Buvo tikrai labai gerai, labai labai patiko :) O net nebūčiau pagalvojus, kad kada nors pamatysiu Zakk'ą ir kitus!

Ką veikiau likusią savaitę, kai taip triukšmingai ją pradėjau? Nepamenu, tiesą sakant. A. Antradienį ėjom su Juste ir Igne į džiazistų egzaminą gruodelkoj.
Polina
Asmeniškai man, pernai egzaminas patiko labiau, buvo įvairesnis, be to, daug davė tai, kad moksleivės dainavo su grupe - šįkart grojo tik fortepijonas, nors prie Mikalkėno grojimo tikrai neprisikabinsi :) Be abejo, iš visų dainavusių merginų man labiausiai patiko Polina :) Tas jos balsas tikrai tobulas, labai labai patinka. Kai tik ji padainavo, mes išėjome (kaip ir dar didžioji dalis žiūrovų), todėl nebežinau, kas vyko toliau.

Apskritai tai vakarais, kai geras oras, eidavom su merginom pasivaikščioti, o jei prastesnis (ir nebūtinai) - sėdėdavom pas mane kambary ir gerdavom arbatą bei aptarinėdavom reikalus :)
Penktadienį laukė paskutinis egzaminas.
Varlė ir gandras
Muzikos ir judesio terapijos. Čia mes atlikome po du savo etiudus ir dar veikėme pas kitus, tad net nežinau, kiek iš viso suvaidino, pavyzdžiui, Vyga :D Visumoj tai buvo visai smagu, nesitikėjau, kad taip bus. Įdomu ir žiūrėti, kai žinai tik kas ką maždaug vaidina, o kitų vaidinimų visai nematęs. Susisukom pakankamai greitai - užtrukom gal valandą kem, įskaitant ir pertrauką. Net ir dėstytoja mus be galo gyrė, nors visą pusmetį mes su ja tai riedavomės, tai vėl taikydavomės.. Nustebinom ją :)

O dabar aš pagaliau namie. Šiandien susitvarkiau kambarį iš pamatų :D Neatsimenu, kada paskutinį kartą ten buvo valytos dulkės - kadangi gyvendavau jame tik retais savaitgaliais, tai ir nebuvo poreikio kažką tvarkyti. Vis dėlto neįsivaizduoju, kaip dar kam nors iš namiškių neišsivystė alergija dulkėms :D Užtat dabar kambarys tikrai gyvenamas ir švarus :) Dar porą dienelių pailsėsiu ir tuomet su Vytautu bandysim nukariauti Palangos „Gintaro vaikus“ :D

Komentarų nėra: