šeštadienis, liepos 14

Broliui V

Būna labai sunkios dienos dabar, bet gal jau galiu ramiau kalbėti. Apskritai galiu kalbėti apie tai, nes anksčiau truputį dar negalėjau.
O tai yra Virgutis. Gal ir negalima taip viešai, bet gal ir galima. Ta prasme.. Norisi skleisti prisiminimus apie jo neapsakomą gerumą kuo toliau :) Nors skaitantys ir žino, kokie mes neapsakomai geri draugai buvom, patys geriausi, vis tiek dar kartą paminėsiu, kad buvom kaip brolis ir sesuo. Buvau jo Juodoji sesuo :) Ir esu, ypač dabar tikrai atitinku visus Juodosios sesers reikalavimus.
Reikėtų konstatuoti faktą, kad Virgutis nuskendo. Bet aš noriu prisiminti tik gerus dalykus. Per mūsų keletą tvirtos draugystės metų (kaip gaila, kad ji truko taip neilgai) nebuvo nė vienos akimirkos, kada galėčiau apie Virgutį atsiliepti blogai, nebuvo nė sekundės, kada nesutartume, nė dienos, kada Virgutis nesidalintų savo šypsena ir juoku. Tiesiog toks teigiamas, toks pozityvus žmogus, be galo protingas ir smalsus, kruopštus, atsakingas.. Vis mąstau, kiek yra pasauly žodžių, kurie tiktų apipasakoti geras žmonių savybes. Ir visi tie žodžiai tinka Virgučiui, be jokių abejonių.
Niekada nepamiršiu dienų, praleistų kartu. Pokalbių apie VISKĄ. Galėjau kreiptis bet kada ir bet kokiu klausimu, dažnai Virgutis žinodavo daugiau nei bet kuri kita draugė :) Pirmiausia viskuo pasidalindavau su juo. Galiu ir dabar jam pasipasakoti, tik, deja, nebesulauksiu atsakymo, patarimo ar tiesiog rimto pasišaipymo..
Galybė šiltų prisiminimų išlikę manyje, jaukūs šonkaulių suspaudimai, kuriuos galėtume pavadinti apkabinimais, visada bus jaučiami ant šonų.. :) Virgutis visada buvo ir bus man kaip vyresnysis brolis dvynys, visada - gyvas mano mintyse ir širdyje :)

Komentarų nėra: