sekmadienis, liepos 8

Days 8 & 9

Prabėgo dar dvi dienelės ir taip sunku patikėti, kad liko tik viena, dešimtoji čempionato diena.. Kol dar nebuvo prasidėjęs, galvojau, kad truks labai ilgai. O dabar tik šast ir pasibaigs.. Et.
Įsimintini įvykiai:
- po paskutinių Lietuvos rinktinės rungtynių visi savanoriai nusifotografavo su vaikinais :) Manau, jie labai apsidžiaugė - tiek patys jauniai, tiek jų treneriai, nes na.. Tik Lietuvoje galima džiaugtis iškovojus bet kokią vietą čempionate, net jei tai yra tik 9 vieta iš 12. Po nuotraukos treneriai paprašė visų sudėti rankas taip, kaip daro komanda ir visi šaukėm Mes už LIETUVĄ! Puikus jausmelis pasidžiaugti kartu ir tikrai tikrai po keleto metų kai kurie krepšininkai pakeis mūsų "senelius".
- taip pat fotografavomės su JAV rinktine. Nors jie man visai nepatinka ir visai nenorėčiau, kad laimėtų čempionatą (bet taip tikriausiai bus), bet vis tiek jau iš anksto buvo sutarta, kad bus nuotrauka su jais. Na, nuotrauka gavosi nebloga :D Bet visgi man nepatinka, kad buvo taip išskirta užsienio komanda. Arba su visais, arba su niekuo. Man yra suprantama turėti nuotrauką su savo šalies žaidėjais, bet kiti.. Et, bet palaikiau savanorišką dvasią ir ėjau su visais pasifotografuoti, o po to dar pažiūrėjom ir linksmojo tėtušio šokiuką :D
Tai va taip. Ryt po antrų rungtynių Gytis šaukia kažkokį slaptą mūsų susitikimą, kur nežinom, ką darysim. Teks nešti jam ir Viktorijai Sprite, nes kaip ir toks buvo lažybų susitarimas, nors ir nekirtau rankom :D Bet jiems negaila :) (susitarimas buvo toks, kad jeigu JAV ir Kroatija susitinka finale, ir jeigu kroatai laimi, tai Viktorija neša Gyčiui 2 l Sprite, nes jis sako, kad laimi JAV. O jeigu komandos nesusitinka finale, tai abiems nešu po 1 l sprite :DDD Na, ir rezultatai kalba patys už save.. :D)

Komentarų nėra: